Barion Pixel

CSERÉLD LE ÖNMAGAD!

ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM
személyes mentoringgal

azoknak, akik egy életen át a legjobb formájukat szeretnék hozni

Szeretnél leadni pár kilót, de…

Már az összes divatos diétát kipróbáltad, ám egyik sem vált be?

Olyan étrendre vágysz, amihez könnyen be tudod szerezni az alapanyagokat?

Úgy érzed, egyedül nem megy, és szükséged lenne szakmai támogatásra is?

Ha mindre igen a válaszod, akkor a legjobb helyen jársz!

Segítek, hogy végre ne csak elérd, hanem akár egy életen át meg is tudd tartani a legjobb formád!

Ez NEM egy újabb sablon étrend​

Ma már számtalan étkezési módszer és mintaétrend érhető el az interneten. Keto, paleo, böjtöléses módszer, flexibilis diéta, és még sorolhatnám. Biztos vagyok benne, hogy néhányat már te is kipróbáltál ezek közül, és az ígéretek ellenére sem tapasztaltál kellő változást magadon.

Hogy mi ennek az oka?

Egyszerű: ezek az étrendek nem veszik figyelembe az egyén sajátosságait, testösszetételét és hormonháztartását. Minden test más és egyedi, így a tied is személyre szabott figyelmet és étrendet igényel ahhoz, hogy elérd a kívánt formát.

A fogyási nehézségek mögött gyakran olyan okok állnak, amire nem is gondolnál

Csak azok nem tudnak lefogyni, akik nem ismerik a saját testük működését. Tényleg bárki képes a fogyásra, ha figyelembe vesszük a test hormonháztartásának sajátosságait is. Talán úgy gondolod, veled minden rendben van hormonálisan.

Ha azonban nehezen megy a fogyás, azt egy olyan ici-pici hormonális értékeltolódás is okozhatja, amit az orvosi papírokon meg sem csillagoznak. Ezek a kis eltolódások aztán súlyos kilókkal is megnehezíthetik a mindennapjaid!

Funkciók, előnyök, problémák, megoldások

Célom, hogy minden hozzám forduló embernek segítsek egészséges és hosszú életet élni. Miután kiismertük a tested működését, megtanítalak arra, hogy hogyan tápláld és viseld gondját a testednek annak érdekében, hogy egy életen át a legjobb formádat tudd hozni!

Ezzel a módszerrel végre nem kell tartanod a jojó effektustól, hiszen pontosan tudni fogod, hogy miből mennyire van szüksége a testednek: legyen szó tápanyagról, vitaminokról, alvásról vagy testmozgásról.

A leggyakoribb problémák, melyeken segíthet
az életmódváltó programom

Magadra ismertél egyik vagy akár több ponton is?

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan dolgozom, vagy kattints most, és vágjunk bele!

Így fogod a legjobb formád kihozni magadból

Az életmódváltó program felépítése

anamnezis1.png

1.lépés: Az anamnézis felvétele

1. Kérdőív

A program első lépése, hogy kitöltesz egy részletes kérdőívet, ami alapján felmérem a jelenlegi étkezési és életmódbeli szokásaidat. Megismerem a problémáidat és tüneteidet, valamint megállapítom az anyagcsere típusodat.

vonal3.webp

2. Labor

Ezt követően, ha rendelkezel 3 hónapnál nem régebbi labor eredménnyel és/vagy foodtest-tel, ezeket kiértékelem. Ennek hiányában javaslatot teszek, hogy szükséges-e elvégezni, és ha igen, akkor milyen célzott vizsgálatok szükségesek.

vonal3.webp

3. Fotó

Ezután kérni fogok tőled fotókat. Erre elsősorban nem a referencia miatt van szükségem, hanem azért, hogy megállapítsam és lássam, milyen a testalkatod és a bőröd állapota. Ezáltal későbbiekben is jobban nyomon követhető a változás. Mivel a program során nem fogunk személyesen találkozni, én is a képek alapján látom a változást, neked pedig egy plusz motiváció lesz, amikor visszanézed azokat.
vonal3.webp

4. Konzultáció

Ezek után következik a 30 perces telefonos konzultáció, melynek első felében átbeszéljük a felmerülő kérdéseimet a kérdőív kapcsán. Annak érdekében, hogy még jobban megismerjelek és személyre tudjam szabni az étrendet, beszélgetünk a jelenlegi életmódodról, és átbeszéljük a program alapjait és felmerülő kérdéseidre is választ kapsz.
vonal3.webp
eletmod-program2.png

2. lépés: Életmódváltó program összeállítása

Ha megvan minden szükséges információ, elkezdek dolgozni a programodon. Ezt 10-13 munkanapon belül küldöm el neked. Ez azért vesz ennyi időt igénybe, mert nem azt nevezem egyedinek, hogy egy sablonban átírom a keresztneved, és küldöm is.

egyuttmukodes.png

3. lépés - 12 hetes személyes mentoráció

12 hétig folyamatos együttműködést biztosítok számodra. Hetente elküldöd e-mailben az adott hét eredményeit a tőlem kapott fejlődési táblázatban, megosztod a tapasztalataidat és kérdéseidet, melyre én reflektálok.

Ezen felül bármikor kérdezhetsz tőlem, segítek és motivállak. Hasznos tudásanyagokat is kapsz tőlem, mely alapján még jobban megérted és elsajátíthatod, hogy mit miért nem ajánlott fogyasztani, és mi a legjobb a szervezetednek.

Egészséges ételek, amiket javasolni szoktam

Fogyni vágyó vendégeim még sosem panaszkodtak, hogy unalmas vagy egyoldalú lenne az étkezésük a program alatt. A képek láttán is összefut a nyál a szádban, nem igaz?

fetás fügés saláta csirkével

Az életmódváltó program végeredménye képekben

Annak ellenére, hogy legtöbb vendégem különféle hormonális akadályok – pl. inzulinrezisztencia vagy pajzsmirigy problémák – miatt nehezített pályán dolgozott, igazán látványos eredményt ért el!

s1-sz
2022. februárban derült ki, hogy IR-em, PCOS-em van. Mint akit a mélyvízbe dobtak, nem tudtam, hogy mihez kezdjek, hogyan tovább. Akkor most egészséges életmódot kell követnem, sportoljak, szedjem a gyógyszereket, étrendkiegészítőket? Kutakodtam az interneten, facebook csoportokba léptem, hogy hogyan is kellene innentől kezdve étkeznem, akkor most mindent nekem kell innentől számolni? Igazából kezdtem lassan feladni az egészet.

Próba szerencse, elkezdtem keresgélni az interneten kimondottan ezekre a problémákra speciális étrendet, és akkor bukkantam rá a Diétás Étrend oldalra, és napokon keresztül ezt az oldalt olvasgattam, a véleményeket, képeket, mit, hogy merre. Vettem a bátorságot, és megrendeltem a VIP csomagot, az Ildi felvette velem a kapcsolatot, a laboreredményeim alapján meg is kaptam kis időn belül a személyre szabott étrendet, és edzéstervet. Én számtalan étrenddel találkoztam már megmondom őszintén, de ilyen részletes és kidolgozott, sok oldalas étrendet még nem láttam. Változatos ételek, változatos edzéstervek. 12 hét bőven elég volt ahhoz, hogy kitapasztaljam, ezt az életmódot lehet továbbra is folytatni, feladás nélkül. Sok leadott kiló, és centi, hálás vagyok az Ildinek!

Egy hihetetlen segítőkész embert ismertem meg, minden héten kommunikáltunk e-mailben a heteimről.
Zárásként: szívből ajánlom azoknak az embereknek, akik hasonlókkal küzdenek, életem egyik legjobb döntése volt ez, hiszen az egészség mindennél fontosabb!
Nikolett
Cseh Nikolett
A 40-es éveimbe lépve azt tapasztaltam, hogy minden évben 2-3 kg-t híztam, amitől sem sporttal , sem pedig „divat diétákkal” nem tudtam megszabadulni. Miután pár évig ezekkel próbálkoztam, sikertelenül, eljutottam Ildihez.

Alapos felmérés, kiértékelés után januárban megérkezett az étrend. Én már előre rettegtem, hogy jön a kínok és éhezés ideje (ezért Karácsonykor jól „feltöltöttem a raktáraimat”).

Ami ez után következett, engem lepett meg a legjobban, olyan finom, ízletes és (korábbi étkezésemhez képest) hatalmas adagokat kellett ennem, hogy az első két hétben az jelentette a kihívást, hogy megegyem az előírt mennyiséget. Továbbá olyan ételeket ehettem, amiket addig száműztem az étrendemből pl. kenyér, tészta, burgonya.

Gondoltam is magamban, na kíváncsi leszek ettől sikerül e fogynom? És a jó hír, hogy IGEN! Most a 11. hétnél 7 kg (és sok-sok centi) mínusznál tartok. Már a környezetemből is számos pozitív visszajelzés érkezik, ami nagy örömmel és elégedettséggel tölt el. J Mindezt úgy, hogy soha nem éhezem, finom és egészséges ételeket eszem. Kell ennél több?

Ildi mindig nagyon segítőkész, motiváló és bíztató. Minden kérdésre, kérésre gyorsan és professzionálisan reagál. Szuper a közös munka! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ha hasonló gondjaid vannak mint nekem, bátran vágj bele, nem fogod megbánni! 😉
Cseke Amarilla

Magamról

Üdvözöllek, Mészáros Ildi vagyok!

Több, mint 20 év tapasztalatából és táplálkozási szakemberként megszerzett tudásomból alkottam meg egy olyan rendszert, amely számodra is segít elérni és fenntartani a kívánt célt.

Eleinte autodidakta módon képeztem magam; 2018 óta rendelkezem okleveles táplálkozási tanácsadó képesítéssel. Folyamatosan tanulok, mert tudom, hogy fontos a papír, viszont ennél sokkal fontosabb, hogy valójában hogyan működik a rendszer a gyakorlatban. Emellett 2017-ben nyitottuk meg saját Power Plate mozgásstúdiónkat, ahol aktívan részt veszek az edzések tartásában is.

Végzettségeim (a teljesség igénye nélkül):

Látod?

ÉN is jártam a TE cipődben!

ÉN is jártam a TE cipődben!

Hozzád hasonló hétköznapi ember vagyok. Idén töltöm be a 40. életévemet. Életem során többször is megtapasztaltam, hogy milyen a túlsúllyal küzdeni. Jó pár évvel ezelőtt +35 kg súlyfeleslegem volt, amit a fogamzásgátló által okozott teljes hormonháztartásom felborulása eredményezett. Ekkor már tudtam, hogy nem csak azért kell változtatnom, mert nem tetszik, amit a tükörbe látok, hanem az egészségem is kockáztatva van.

Igazán itt kezdődött a táplálkozás és sport iránti komolyabb érdeklődésem. Már akkor meg szerettem volna érteni, és tudni akartam az okokat, összefüggéseket és a legfontosabb, hogy mit tehetek magamért, az egészségemért és a vágyott alakért. Hosszú utat bejárva sikerült megoldást találnom! Ennek köszönhetően 1,5 év alatt sikeresen lefogytam és sikerült megszabadulnom a 35 kg feleslegtől és azóta is tudom tartani a súlyomat. Sikereimet látva sokakat motiváltam és érdeklődtek, hogy csináltam és ekkor döntöttem el, hogy másoknak is segíteni szeretnék

+ BÓNUSZ!

30 PERCES TELEFONOS KONZULTÁCIÓ

Ahhoz, hogy jobban megismerhesselek és személyre tudjam szabni az étrended, egy 20.000.- Forint értékű telefonos konzultációt is kapsz a program részeként.
Egy 30 perces hívásban átbeszéljük az életmódváltó programmal kapcsolatos alapokat, és minden felmerülő kérdésed.

PULSE ONLINE WORKOUT -
KEZDŐ CSOMAG

Ha most regisztrálsz, a program mellé megkapod a 11.990.- Ft értékű Pulse Online Workout programom is! Ez a 14 db 30 perces videóból álló, otthon végezhető (nem személyre szabott) edzésprogram tökéletes kiegészítője az étrendednek. Saját testsúlyos és minimális eszközigényű edzéseket tartalmaz.

Csatlakozz az életmódváltó programomhoz, és cseréld le önmagad!

CSERÉLD LE ÖNMAGAD!

– 12 hetes program – 

• 5 napos étkezési napló kiértékelése (a kérdőív tartalmazza)

Kérdőívek kiértékelése,
– általános kérdőív
– metabolikus kérdőív
– hormonális, anyagcsere és emésztőrendszeri kérdőív

• A meglévő (3 hónapnál nem régebbi) laborleletek kiértékelése. Ennek hiányában javaslatot teszek, hogy szükséges-e elvégezni, és ha igen, akkor milyen célzott vizsgálatok szükségesek.

• Személyre szabott étrend ajánlás
– ételallergia, intolerancia és egyéni ízlés figyelembe véve
– receptek
– étkezésenként megfelelő fehérje-zsír-szénhidrát arány

• Táplálkozás beállítása (súlytartáshoz, súlycsökkentéshez, hízáshoz)

• Vitamin és ásványi anyag javaslat egyénileg meghatározva

• Napi többszöri étkezés mennyiségek meghatározásával

• Mozgás ajánlás

• Fejlődési táblázat

• 12 hetes személyes mentoring (12 hétig folyamatos együttműködést biztosítok számodra. Hetente elküldöd e-mailben az adott hét eredményeit a tőlem kapott fejlődési táblázatban, megosztod a tapasztalataidat és kérdéseidet, melyre én reflektálok.

Ezen felül bármikor kérdezhetsz tőlem, segítek és motivállak. Hasznos tudásanyagokat is kapsz tőlem, mely alapján még jobban megérted és elsajátíthatod, hogy mit miért nem ajánlott fogyasztani, és mi a legjobb a szervezetednek.)

BÓNUSZ 1: 30 perces telefonos konzultáció
BÓNUSZ 2: 14 db 30 perces otthoni videós edzésprogram

Az elkészült étrended pdf formátumban fogod megkapni e-mailen, így akár telefonodról is bármikor elérheted, de ki is tudod nyomtatni.

Az általam elkészített program megfelelő a testsúlyodnak 15%-nak megváltozásáig. Ezután új program és tanácsadás szükséges. Abban az esetben is, amennyiben jelentősen módosul a célod, az aktivitásod, a körülmények vagy kiderül bármilyen egészségügyi probléma, intolerancia vagy allergia. Minden más esetben a program korlátlan ideig követhető. Visszatérő vendégeknek soron kívüli bekerülési lehetőséget és 25% kedvezményt biztosítok.

A program ára:

54.990 Ft.

MEGRENDELŐLAP

TEENDŐID:

1. Add meg az adataidat a megrendelő űrlapon és kattints a „Kérem a Programot!” gombra.

2. A számlázz.hu által e-mailen, automatán kiküldött számlát egyenlítsd ki bankkártyával vagy átutalással.

3. Miután megtörtént a számla kiegyenlítése, elküldöm részedre e-mailen a részletes kérdőívet és a további teendőket.

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI! A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla/díjbekérő 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az info@dietasetrend.hu email címre.

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT NEM TUDOM VÁLLALNI A SZEMÉLYRE SZABOTT DIÉTÁS ÉTRENDED ELKÉSZÍTÉSÉT:
 • 18 évet be nem töltött életkor
 • Terhesség
 • Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
 • Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
 • Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
 • Keresztallergia
 • Köszvény
 • Húsmentes étrend igénylés (Vegán, Vegetáriánus stb.)
 • Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség
 • Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
 • 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

Amennyiben egyéb betegséged áll fenn vagy összetett ételallergia, akkor kérlek a rendelés leadása és fizetése előtt konzultálj velem e-mailen, hogy tényleg el tudom-e vállalni az étrended megírását. Írj ide: info@dietasetrend.hu

A személyre szabott étrend ajánlás nem helyettesíti sem az orvosi diagnosztikát, sem az orvosi kezelést, csak kiegészítheti azt!

PROGRAM MEGRENDELÉS SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSSEL

TEENDŐID:

1. Add meg az adataidat a megrendelő űrlapon és kattints a „Kérem a Programot!” gombra.

2. Miután megtörtént a SZÉP kártyáról a kiegyenlítés, elküldöm részedre e-mailen a részletes kérdőívet és a további teendőket.

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI! A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla/díjbekérő 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az info@dietasetrend.hu email címre.

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT NEM TUDOM VÁLLALNI A SZEMÉLYRE SZABOTT DIÉTÁS ÉTRENDED ELKÉSZÍTÉSÉT:
 • 18 évet be nem töltött életkor
 • Terhesség
 • Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
 • Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
 • Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
 • Keresztallergia
 • Köszvény
 • Húsmentes étrend igénylés (Vegán, Vegetáriánus stb.)
 • Autoimmun betegség
 • Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség
 • Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
 • 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Felmerült még valami, amit nem tudsz? Itt választ kapsz rá!

A program megrendelése és kifizetése után kapsz tőlem egy részletes kérdőívet, ezt követően megtartjuk a telefonos konzultációt és utána állítom össze számodra az étrend/életmód ajánlást. Az elkészítési idő normál esetben 10-13 munkanap, de kérhető expressz elkészítéssel, mely esetén 3 munkanap. Miután elkészült, e-book (pdf) formátumban, digitálisan fogod megkapni.

A fogyásban nagyon sok egyéb tényező is közrejátszik, ezért nem lehet pontosan egy egzakt számot mondani. Amennyiben betartod az általam előírtakat heti 0,5-1,5 kg közötti súlyt tudsz veszteni.
Természetesen jelentkezhetsz, semmi akadálya. 🙂 Az anyagokat elektronikusan (pdf) formában fogod megkapni, a konzultáció online történik (Viber, Messenger stb.), a 12 hetes mentoráció során a kapcsolatot e-mailen keresztül tartjuk. A Programot bankkártyával vagy utalással is ki tudod fizetni.

A CSERÉLD LE ÖNMAGAD! PROGRAMot megvásárolhatod banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel egyaránt. A megrendelés után automatikusan kapsz egy számlát e-mailen, melyet azonnal ki tudsz egyenlíteni.

Ezen kívül akár SZÉP Kártyával is van lehetőséged fizetésre, viszont akkor a külön erre a fizetési módra létrehozott megrendelőlapon kell leadnod a megrendelést.