ÉTREND TERVEZÉS

;

Személyre szabott étrend tervezés neked!

A program, melyet az étrend tervezés során elkészítek, teljes mértékben rád van szabva. Figyelembe veszem a preferenciáidat, azaz olyan alapanyagokat NEM tartalmaz, amiket nem szeretsz és sosem etted szívesen.

 

Miből mennyit mikor?

Természetesen az étrend megfelelő arányban tartalmazza a neked szükséges makrotápanyagokat kiszámolva.

Azt vallom, hogy jó érzéssel kell elfogyasztani az ételeinket, mert, ha undorral eszel, az egyrészt nem fenntartható, másrészt megutálod az egészet.

Nem utolsó sorban, pedig könnyen és gyorsan elkészíthető receptek alkotják a programot, mert se te se én nem szeretnénk, hogy a konyhában tölts órákat.

Ahogy az alábbi képeken láthatod, igazán ínycsiklandó ételek alkothatják a diétás étrended, amiket óriás főzőtudomány nélkül is elkészíthetsz.

 

;

Étrend tervezés csomagjaim

ÉTREND TERVEZÉS VENDÉG VÉLEMÉNYEK

Ritkán írok ajánlást, mert nem vagyok a szavak embere, de örülnék, ha Ildi szaktudása által nyújtott segítsége sok-sok emberhez eljutna. Az inzulinrezisztenciám okozta kellemetlen tüneteim miatt keresgéltem a neten, mikor véletlen Ildi oldalán kötöttem ki. Azonnal meggyőzött, hogy megrendeljem a 12 hetes diétáját, de akkor még nem gondoltam, hogy nem csak egy diétás étrendet kapok, hanem egy komplett életmódváltáshoz nyújt segédkezet.

4 gyermeket szültem, igazából sosem küzdöttem túl nagy súlyfelesleggel, de az a bizonyos utolsó 5-6 kiló makacsul ragaszkodott hozzám. A létező összes diétát kipróbáltam és a rendszeres testmozgás sem hozott változást. Az ésszerűtlen táplálkozás következtében kialakult nálam az inzulinrezisztencia. A folyamatos fáradtság, ingerültség, hidegrázás, kínzó PMS tünetek, falási rohamok, szédülés a mindennapjaim része volt.

7 hete kezdtük meg Ildivel a közös munkát, az összes kellemetlen tünetem azonnal eltűnt, a kilók olvadnak le rólam, energikus és kiegyensúlyozott lettem. Ildi segítsége az életem minden más területére pozitívan hatott. Nem egy diétás programot kaptam, hanem egy mindenre kiterjedő, átfogó keretrendszert, amit nagyon könnyen be tudtam illeszteni a mindennapjaimba és pár hét alatt rutinná vált!

Szívből ajánlom mindenkinek Ildit, én végtelenül hálás vagyok Neki, hogy fogja a kezem és a helyes útra terel. 

Zömbik Orsi

Az étrenddel nagyon meg vagyok elégedve, változatos, egyszerű. Könnyen elkészíthető, nem kell a konyhában egész nap főzőcskézni. Ildi figyelembe vette melyek azok az ételek, alapanyagok ami kevésbé van ínyemre. A vízfogyasztással voltak problémáim, annyira hajtott, hogy ne okozzak magamnak és Ildinek se csalódást, hogy rávettem magam bevallom, ha ihatnék üdítőt se kellene már.

Ildi pedig annyira segítőkész. Bármi probléma jelentkezik, azonnal ott van, mint egy kis angyal az ember vállán, aki segítő kezet nyújt. Heti konzultációnk során olyan nagy erőt tud nyújtani és motivációt, szavakban sem tudom önteni, hogy mennyire hálás vagyok mindenért.

Hosszú az utam, de köszönöm, hogy itt vagy velem.
Neumann Marika

A nyár közepén derült ki, hogy inzulinrezisztenciával küzdök. Az orvostól csak a sarokszámokat kaptam meg, más tanácsot nem nagyon. Máshonnan viszont rengeteg ellentmondásos információt hallottam, és “kezdő” IR-sként éreztem, hogy segítség kell.

Az interneten találtam Ildikóra, nagyon szimpatikus és meggyőző volt a bemutatkozása és az oldala. Az állapotfelmérő kérdőív kitöltése után az is világossá vált, hogy nem elég a szénhidrát számolása, pajzsmirigy alulműködés miatt gluténmentesen kell étkeznem. Már ekkor éreztem, hogy jó helyre fordultam: Ildikó étrendje nélkül ezzel a két megszorítással egyedül nem tudtam volna kialakítani a diétámat.

Az Ildikótól kapott étrend könnyen követhető volt, az ételek finomak, a mennyiségük bőséges, nem esett nehezemre átállni. Azt különösen értékeltem, hogy az étrend praktikus és nem pazarló: az alapanyagokat könnyen, nagyrészt egy helyről be lehetett szerezni, a megadott mennyiségek igazodnak a bolti csomagoláshoz. Ha valamit nem kell teljesen felhasználni, akkor néhány nap múlva olyan étel készül, amihez a maradék kell, így semmi nem vész kárba.

A heti kapcsolattartás Ildikóval és a mérettáblázat küldése jó kontroll és motiváló tényező volt, én is láttam a fejlődést vagy az elakadást. Ildi mindig tudta, mit kell írni, mikor kell biztatni és mikor kell kicsit határozottabban szólni, ha jobban elengedtem magam. Kényes témát is meg lehetett beszélni, és egy lazább hétvége étkezéséhez is jó tanácsokat kaptam, talán a legjobbat, ami máskor is érvényes lehet: Ne feszengj!  🙂

Urbán Kati

Mindig is túlsúllyal küzdöttem, aztán az utóbbi két évben hirtelen nagyon nagyot nőtt a súlyom és egészségügyi problémáim is lettek. Elmentem több orvoshoz is mire kiderült, hogy inzulinrezisztenciám és PCO-m is van. 

A neten kezdtem el étrendeket keresni, és megtaláltam a DiétásÉtrend.hu-t. Nagyon tetszett, hogy kifejezetten ilyen hormon gondokkal küzdő embereknek állít össze étrendet Ildi. Gondoltam bele vágok, veszíteni úgyse vesztek vele. 

Még csak 7 hete csinálom az étrendet, de már számos pozitív hatást tapasztaltam.

Egy hét eltelte után a bőröm láthatóan kitisztult, a pattanásaim háromnegyede eltűnt és nagyon sok dicséretet is kaptam emiatt. Aztán a kilók csak úgy olvadnak lefele rólam, amit egyszerűen el sem tudok hinni. Ugyanis, kb 1 év rendszeres testmozgás után is maximum 3 kilót sikerült fogynom. De Ildi programjával már másfél hónap alatt több mint 8 kilótól sikerült megszabadulnom és még hol a vége. 

Az étrend változatos és egyszerű, könnyen elkészíthető ételekből áll. Egyszer sem éheztem mióta elkezdtem, pedig az elején féltem ettől. Egész könnyen tartható, már csak a zöldségekkel kell megbarátkoznom. 

Ildi pedig nagyon kedves és segítőkész, próbál mindenbe segíteni és motiválni egy-egy nehezebb hét után. El se tudom mondani mennyire hálás vagyok a segítségéért. Szóval nagyon szépen köszönöm!

Természetesen ajánlom mindenkinek Ildit, aki súlyproblémával vagy hormon problémával küzd és úgy érzi kell valaki tapasztalt és hozzáértő segítsége, garantált, hogy nem fogja megbánni.

Reiprich Martina

Miután kiderült, hogy Hashimoto-autoimmun betegségem van és felvilágosítottak róla, hogy ez az oka a sok sikertelen fogyókúrámnak tudtam, hogy segítség nélkül nem fog menni. Ekkor találtam rá Ildire. Már az elején tetszett ahogy mindent részletesen elmagyarázott és még egy pluszt dobott rá, hogy ígérte végig kísér az utamon.

Miután elkezdtem a diétát már 2 nap után elmúlt a haspuffadásom aminek nagyon örültem, a sok kudarc miatt ugy voltam vele már ha nem is fogyok már ezért megérte, de  jöttek hétről hétre az eredmények. Azt tudni kell rólam elég nehéz eset vagyok, nagyon sok mindent nem szeretek és ezek többnyire az egészségesebb élelmiszerek, zöldségek. Ildi olyan jó kis étrendet állított össze, hogy néha más is irigyelte mit eszek és ráadásul mellette fogyok is.

A lényeg az, hogy Ildi rávezetett az egészséges életmód nem is olyan nehéz világára, így én nem csak hálás vagyok érte, hanem nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek.  

Mezei Évi

Pár héttel azután olvastam Ildi hírlevelét a diétés étrendjeiről, miután kiderült, hogy PCO-s vagyok, és rögtön írtam is neki. Nincs mit veszíteni alapon vágtam bele, de nagyon meglepett a sok pozitív változás. Ildi pontosan felmérte az igényeimet, az étrendet könnyű volt megszokni, és már pár hét alatt éreztem a hatását. Tisztább lett a bőröm, jobb lett a közérzetem, mindig energikus voltam, és ezek mellett szerencsére sose voltam éhes.
Amellett, hogy gyorsan kevesebbet mutatott a mérleg, a panaszaim is enyhültek, a hasfájásom sem mindennapos probléma már. A diéta folyamán végig biztatást kaptam, a nehezebb hetek után pedig Ildi aktualizálta az étrendem a jobb eredmények eléréséért.
Nagyon köszönöm a munkáját, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kalmár Dorina

RÓLAM

Mészáros Ildi

Több, mint 20 év tapasztalataiból és táplálkozási szakemberként megszerzett tudásomból alkottam meg egy olyan rendszert, amely számodra is segít elérni és fenntartani a kívánt célt. Eleinte autodidakta módon képeztem magam,  2018 óta rendelkezem okleveles táplálkozási tanácsadó képesítéssel. Folyamatosan tanulok, mert tudom, hogy fontos a papír, viszont ennél sokkal fontosabb, hogy valójában hogyan működik a rendszer a gyakorlatban. Emellett 2017-ben nyitottuk meg saját Power Plate mozgásstúdiónkat, ahol aktívan részt veszek az edzések tartásában is.

VÉGZETTSÉGEIM

  • Életmód- és Táplálkozási tanácsadó (Weider Professional Fitness Trainer)
  • Sporttáplálkozás, táplálék kiegészítés (Weider Professional Fitness Trainer)
  • Hormonális Táplálkozási tanácsadó (Weider Professional Fitness Trainer)
  • Laborleletek értékelése (Dr. Csomai Zita-Helicastudio)
  • Metabolikus tanfolyam gyakorlati kurzus (Weider Professional Fitness Trainer)
  • Emelt szintű laborelemzés (Dr. Csomai Zita-Helicastudio)
  • Hormonrendszer összefüggései (Dr. Csomai Zita-Helicastudio)
  • Nőgyógyászati betegségek (Dr. Csomai Zita-Helicastudio)
  • Mellékvese kimerültség alternatív kezelése (Sziráki Ágnes)

LÁTOD?

ÉN is jártam a TE cipődben!

Hozzád hasonló hétköznapi ember vagyok idén töltöm be a 39. életévemet. Életem során többször is megtapasztaltam milyen küzdeni a túlsúllyal. Jó pár évvel ezelőtt +35 kg súlyfeleslegem volt, amit a fogamzásgátló által okozott teljes hormonháztartásom felborulása eredményezett. Ekkor már tudtam, hogy nem csak azért kell változtatnom, mert nem tetszik, amit a tükörbe látok, hanem az egészségem is kockáztatva van. Igazán itt kezdődött  a táplálkozás és sport iránti komolyabb érdeklődésem. Már akkor meg szerettem volna érteni és tudni akartam az okokat, összefüggéseket és a legfontosabb, hogy mit tehetek magamért, az egészségemért és a vágyott alakért. Hosszú utat bejárva sikerült megoldást találnom! Ennek köszönhetően 1,5 év alatt sikeresen lefogytam és sikerült megszabadulnom a 35 kg feleslegtől és azóta is tudom tartani a súlyomat. Sikereimet látva sokakat motiváltam és érdeklődtek, hogy csináltam és ekkor döntöttem el, hogy másoknak is segíteni szeretnék