ÉLETMÓDOT VÁLTANÁL?

Hashimoto Diéta

Így lehetsz elégedett a testeddel, miközben az autoimmun pajzsmirigy alulműködés problémáid is csökkenhetnek.

FOGYÁS FENNÁLLÓ PAJZSMIRIGY ÉS HASHIMOTO PROBLÉMÁK MELLETT IS!

Személyre szabott Hashimoto diéta programommal segítem a fogyásod!

ISMERŐSEK AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK ?

N

Túlsúlyom van és nem tudok lefogyni, bárhogyan is próbálkozok

N

Vékonyak, töredezettek a körmeim

N

Székrekedésem van

N

Száraz a bőröm

N

Hullik a hajam, kopaszodok

N

Nem tudok teherbe esni, meddő vagyok

N

Vérszegény vagyok

N

Rendszertelen vagy kimaradozó menszeszem

N

Állandóan álmosnak érzem magam

N

Nehezen koncentrálok, csökkent a figyelmem

N

Depressziós tüneteim vannak

N

Pajzsmirigy problémám van

N

Túlsúlyom van és nem tudok lefogyni, bárhogyan is próbálkozok

N

Vékonyak, töredezettek a körmeim

N

Székrekedésem van

N

Száraz a bőröm

N

Hullik a hajam, kopaszodok

N

Nem tudok teherbe esni, meddő vagyok

N

Vérszegény vagyok

N

Rendszertelen vagy kimaradozó menszeszem

N

Nehezen koncentrálok, csökkent a figyelmem

N

Depressziós tüneteim vannak

N

Állandóan álmosnak érzem magam

N

Pajzsmirigy problémám van

Több problémára is helyeseltél?

A fent felsoroltak bizony a Hashimoto-betegség tünetek is lehetnek, melyek egy megfelelő szakember által összeállított és betartott hashimoto diéta esetén orvosolhatóak.

Bizonyára te is túl sokáig kerested rossz helyen a megoldásokat, az autoimmun pajzsmirigy alulműködés hatékony és tartós kezelésének módját és a fogyáshoz vezető utat, így szükségtelenül hosszú időn át szenvedtél! De az is lehet, hogy még nem találtál magadnak olyan diétát melyet Hashimoto mellett is biztonságban követhettél volna.

Én a VIP Programomon keresztül tudlak egy kimondottan személyre szabott Hashimoto Diétával támogatni az egészségesebb élethez vezető úton. Melyben benne van egy folyamatos együttműködés 12 héten keresztül, ahol segítek és támogatlak, egy online konzultáció, személyre szabott étrend, receptek és vitamin ajánlások. 

ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ ÉTELEKET ESZNEK A JELENLEGI VENDÉGEIM, MIKÖZBEN FOGYNAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK LESZNEK:

– a teljesség igénye nélkül –

RENGETEG LEADOTT KILÓ A

HASHIMOTO DIÉTA VIP PROGRAM SEGÍTSÉGÉVEL

ÉHEZÉS NÉLKÜL, VÁLTOZATOS ÉTELEKKEL, EGÉSZSÉGESEBBEN

Miután kiderült, hogy Hashimoto-autoimmun betegségem van és felvilágosítottak róla, hogy ez az oka a sok sikertelen fogyókúrámnak tudtam, hogy segítség nélkül nem fog menni. Ekkor találtam rá Ildire. Már az elején tetszett ahogy mindent részletesen elmagyarázott és még egy pluszt dobott rá, hogy ígérte végig kísér az utamon.

Miután elkezdtem a diétát már 2 nap után elmúlt a haspuffadásom aminek nagyon örültem, a sok kudarc miatt ugy voltam vele már ha nem is fogyok már ezért megérte, de  jöttek hétről hétre az eredmények. Azt tudni kell rólam elég nehéz eset vagyok, nagyon sok mindent nem szeretek és ezek többnyire az egészségesebb élelmiszerek, zöldségek. Ildi olyan jó kis étrendet állított össze, hogy néha más is irigyelte mit eszek és ráadásul mellette fogyok is.

A lényeg az, hogy Ildi rávezetett az egészséges életmód nem is olyan nehéz világára, így én nem csak hálás vagyok érte, hanem nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek.  

Mezei Évi

Nézd meg közelebbről, miben más és miért jó neked a HASHIMOTO DIÉTA – VIP PROGRAMOM:

Több, mint 100 kérdésből álló, részletes kérdőív

Szeretnélek megismerni a kérdőívem alapján, ahol felmérem az esetleges egészségügyi problémáidat, a jelenlegi étkezési és életmódbeli szokásaidat.

Online konzultáció velem

Az online konzultáció alkalmával részletesebben kiértékeljük a kérdőívben leírtakat. Valamint szakzsargontól mentesen elmagyarázom a szükséges változtatások miértjeit.

Ez nem attól lesz egyedi, hogy a keresztneved behelyettesítem

Rád szabva meghatározom a szükséges tápanyagokat, ásványi, valamint vitamin mennyiségeket a célod eléréséhez. Melyeket könnyen be tudsz építeni a mindennapjaidba és hosszútávon is tudod tartani.

Normál ütemű, kiszámítható fogyás

Étrendemmel tartós és biztonságos fogyást érhetsz el (0,5-1,5 kg hetente), természetesen figyelve arra, hogy a hormonháztartásod ne károsodjon, ne lépjen fel jojó effektus és vitaminhiányos állapot.

Változatos, könnyen elkészíthető ételek

Nem kell többé drága fogyókúrás termékekre költened fölöslegesen. Az étrendben található ételek könnyen beszerezhető alapanyagokból állnak, amiket a legközelebbi közértben is megtalálsz. Kevés időráfordítást igényel valamint a fantáziádra és a kreativitásodra van bízva elkészítésük.

Heti kapcsolattartás 12 héten keresztül

Végigsegítelek az úton, amíg önállóan képes nem leszel az életmódod szerint élni. A menet közben felmerülő esetleges nehézségeken átlendítelek, így elkerülheted, hogy idő előtt feladd.

Pozitív egészségügyi hatások

Az étrendem segít az egyoldalú, esetleges hiányos táplálkozásod miatti egészségügyi problémák javításában, fogyásban illetve, hogy a meglévő problémáid ne súlyosbodjanak.

BÓNUSZKÉNT, HA MOST CSATLAKOZOL A PROGRAMHOZ AJÁNDÉKBA KAPOD:

BÓNUSZ 1: 30 PERCES TELEFONOS KONZULTÁCIÓ (20.000 Ft. értékben)

Az anamnézis felvétele után ahhoz, hogy még jobban megismerhesselek, és személyre tudjam szabni az étrendet, telefonon fogunk beszélni. Ahol többek közt átbeszéljük a VIP PROGRAMMAL kapcsolatos alapokat és természetesen kérdezésre is lesz lehetőséged tőlem.

BÓNUSZ 2: PULSE ONLINE WORKOUT - KEZDŐ CSOMAG (11.990 Ft. értékben)

Ez a 14 db 30 perces videóból álló, otthon végezhető (nem személyre szabott) edzésprogram tökéletes kiegészítője a VIP PROGRAM-nak. Mellyel együttesen elérheted a kitűzött célod. Saját testsúlyos és minimális eszközigényű edzéseket tartalmaz. 

ÍGY ÉPÜL FEL A HASHIMOTO DIÉTA PROGRAM:

A program minden eleme azt szolgálja, hogy kimondottan a te problémáidra, igényeidre szabható legyen.

E

I. lépés: Anamnézis felvétele

1. Kérdőív

A program első lépése, hogy kitöltesz egy részletes kérdőívet, amiből felmérem a jelenlegi étkezési és életmódbeli szokásaidat. Megismerem a problémáidat és tüneteidet, valamint megállapítom az anyagcsere típusodat. 

2. Labor

Ezt követően, ha rendelkezel 3 hónapnál nem régebbi labor eredménnyel és/vagy foodtest-tel, ezeket kiértékelem. Ennek hiányában javaslatot teszek, hogy szükséges-e elvégezni. Ha igen, akkor pedig milyen célzott vizsgálatok szükségesek.

3. Fotó

Ezután kérni fogok tőled fotókat, erre elsősorban nem a referencia miatt van szükségem. Hanem azért, hogy megállapítsam és lássam, hogy milyen a testalkatod és milyen a bőröd állapota, illetve későbbiekben nyomon követhető legyen a változás, mivel személyes találkozó nincsen, én ez alapján fogom látni. Neked pedig egy plusz motiváció lesz, amikor visszanézed.

4. Konzultáció

Majd következik a 30 perces telefonos konzultáció, amely első felében átbeszéljük a felmerülő kérdéseimet a kérdőív kapcsán, illetve, hogy még jobban megismerhesselek és személyre tudjam szabni az étrendet.

Valamint átbeszéljük a Hashimoto Diéta – VIP Programmal kapcsolatos alapokat és természetesen itt te is felteheted a kérdéseidet.

E

II. lépés: Étrend és életmódváltó program összeállítása

Ha megvan minden szükséges információ elkezdek dolgozni a étrendeden, amit 10-13 munkanapon belül el is küldök. 

Azért vesz ennyi időt igénybe, mert valóban kalkulálok, számolok, hogy a legjobbat adhassam neked, mert nem azt nevezem egyedinek, hogy egy sablonban átírom a keresztneved és küldöm is. 🙂

E

III. lépés: 12 hetes együttműködés

12 hétig folyamatos együttműködést biztosítok számodra. Hetente elküldöd e-mailben az adott hét eredményeit (a tőlem kapott fejlődési táblázatban), megosztod a tapasztalataidat és feltehetsz bármilyen étrenddel és táplálkozással kapcsolatos kérdésedet, melyre én reflektálok és elmagyarázom érthetően

Ezen felül bármikor, kérdezhetsz tőlem, segítek és motivállak. Hasznos tudásanyagokat is kapsz tőlem, mely alapján még jobban megérted és elsajátíthatod, hogy mit miért nem ajánlott fogyasztani és mi a legjobb a szervezetednek.

Ritkán írok ajánlást, mert nem vagyok a szavak embere, de örülnék, ha Ildi szaktudása által nyújtott segítsége sok-sok emberhez eljutna. Az inzulinrezisztenciám okozta kellemetlen tüneteim miatt keresgéltem a neten, mikor véletlen Ildi oldalán kötöttem ki. Azonnal meggyőzött, hogy megrendeljem a 12 hetes diétáját, de akkor még nem gondoltam, hogy nem csak egy diétás étrendet kapok, hanem egy komplett életmódváltáshoz nyújt segédkezet.

4 gyermeket szültem, igazából sosem küzdöttem túl nagy súlyfelesleggel, de az a bizonyos utolsó 5-6 kiló makacsul ragaszkodott hozzám. A létező összes diétát kipróbáltam és a rendszeres testmozgás sem hozott változást. Az ésszerűtlen táplálkozás következtében kialakult nálam az inzulinrezisztencia. A folyamatos fáradtság, ingerültség, hidegrázás, kínzó PMS tünetek, falási rohamok, szédülés a mindennapjaim része volt.

7 hete kezdtük meg Ildivel a közös munkát, az összes kellemetlen tünetem azonnal eltűnt, a kilók olvadnak le rólam, energikus és kiegyensúlyozott lettem. Ildi segítsége az életem minden más területére pozitívan hatott. Nem egy diétás programot kaptam, hanem egy mindenre kiterjedő, átfogó keretrendszert, amit nagyon könnyen be tudtam illeszteni a mindennapjaimba és pár hét alatt rutinná vált!

Szívből ajánlom mindenkinek Ildit, én végtelenül hálás vagyok Neki, hogy fogja a kezem és a helyes útra terel. 

Zömbik Orsi

MIT FOGSZ MONDANI, HA ELKEZDED A SZEMÉLYRE SZABOTT VIP PROGRAMOT:

A férjednek/párodnak ezt fogod mondani:

Figyelj Drágám! ? Mostantól soha többé nem fogom azt mondani, hogy elégedetlen vagyok magammal és nem vásárolok össze-vissza mindenféle csodabogyót, teát vagy shake-et. Jah és ezentúl bármikor és bárhova mehetünk, mert lesz amit fel tudok venni… , mert rám jönnek a régi ruháim!

A barátnőidnek ezt fogod mondani:

Figyeljetek Csajok! ?‍♀️ Most már bármikor szívesen elmegyek veletek szórakozni, beszélgetni és nem kell arra hivatkoznom, hogy fogyókúrázom. Próbáljátok ki Ti is és köszönjétek meg, hogy szóltam róla! Hiába, nekem mindig igazam van!

És magadnak ezt fogod mondani:

Büszke vagyok magamra, mert tétovázás nélkül meghoztam egy döntést, ami utána az egész életemet pozitívan befolyásolja. Az egészségem ennyit biztosan megért, úgyhogy elégedett vagyok! Éljenek a kiegyensúlyozott nők! 

HOZZÁD HASONLÓ VENDÉGEIM, AKIK MÁR SIKERREL VÉGIGCSINÁLTÁK A 

HASHIMOTO DIÉTA VIP PROGRAMOMAT:

Mindig is túlsúllyal küzdöttem, aztán az utóbbi két évben hirtelen nagyon nagyot nőtt a súlyom és egészségügyi problémáim is lettek. Elmentem több orvoshoz is mire kiderült, hogy inzulinrezisztenciám és PCO-m is van. 

A neten kezdtem el étrendeket keresni, és megtaláltam a DiétásÉtrend.hu-t. Nagyon tetszett, hogy kifejezetten ilyen hormon gondokkal küzdő embereknek állít össze étrendet Ildi. Gondoltam bele vágok, veszíteni úgyse vesztek vele. 

Még csak 7 hete csinálom az étrendet, de már számos pozitív hatást tapasztaltam.

Egy hét eltelte után a bőröm láthatóan kitisztult, a pattanásaim háromnegyede eltűnt és nagyon sok dicséretet is kaptam emiatt. Aztán a kilók csak úgy olvadnak lefele rólam, amit egyszerűen el sem tudok hinni. Ugyanis, kb 1 év rendszeres testmozgás után is maximum 3 kilót sikerült fogynom. De Ildi programjával már másfél hónap alatt több mint 8 kilótól sikerült megszabadulnom és még hol a vége. 

Az étrend változatos és egyszerű, könnyen elkészíthető ételekből áll. Egyszer sem éheztem mióta elkezdtem, pedig az elején féltem ettől. Egész könnyen tartható, már csak a zöldségekkel kell megbarátkoznom. 

Ildi pedig nagyon kedves és segítőkész, próbál mindenbe segíteni és motiválni egy-egy nehezebb hét után. El se tudom mondani mennyire hálás vagyok a segítségéért. Szóval nagyon szépen köszönöm!

Természetesen ajánlom mindenkinek Ildit, aki súlyproblémával vagy hormon problémával küzd és úgy érzi kell valaki tapasztalt és hozzáértő segítsége, garantált, hogy nem fogja megbánni.

Reiprich Martina

RÓLAM

Mészáros Ildi

Több, mint 20 év tapasztalataiból és táplálkozási szakemberként megszerzett tudásomból alkottam meg egy olyan rendszert, amely számodra is segít elérni és fenntartani a kívánt célt. Eleinte autodidakta módon képeztem magam,  2018 óta rendelkezem okleveles táplálkozási tanácsadó képesítéssel. Folyamatosan tanulok, mert tudom, hogy fontos a papír, viszont ennél sokkal fontosabb, hogy valójában hogyan működik a rendszer a gyakorlatban. Emellett 2017-ben nyitottuk meg saját Power Plate mozgásstúdiónkat, ahol aktívan részt veszek az edzések tartásában is.

VÉGZETTSÉGEIM

 • Életmód- és Táplálkozási tanácsadó (Weider Professional Fitness Trainer)
 • Sporttáplálkozás, táplálék kiegészítés (Weider Professional Fitness Trainer)
 • Hormonális Táplálkozási tanácsadó (Weider Professional Fitness Trainer)
 • Laborleletek értékelése (Dr. Csomai Zita-Helicastudio)
 • Metabolikus tanfolyam gyakorlati kurzus (Weider Professional Fitness Trainer)
 • Emelt szintű laborelemzés (Dr. Csomai Zita-Helicastudio)
 • Hormonrendszer összefüggései (Dr. Csomai Zita-Helicastudio)
 • Nőgyógyászati betegségek (Dr. Csomai Zita-Helicastudio)
 • Mellékvese kimerültség alternatív kezelése (Sziráki Ágnes)

LÁTOD?

ÉN is küzdöttem a hormonjaimmal!

Hozzád hasonló hétköznapi ember vagyok idén töltöm be a 39. életévemet. Életem során többször is megtapasztaltam milyen küzdeni a túlsúllyal. Jó pár évvel ezelőtt +35 kg súlyfeleslegem volt, amit a fogamzásgátló által okozott teljes hormonháztartásom felborulása eredményezett. Ekkor már tudtam, hogy nem csak azért kell változtatnom, mert nem tetszik, amit a tükörbe látok, hanem az egészségem is kockáztatva van. Igazán itt kezdődött  a táplálkozás és sport iránti komolyabb érdeklődésem. Már akkor meg szerettem volna érteni és tudni akartam az okokat, összefüggéseket és a legfontosabb, hogy mit tehetek magamért, az egészségemért és a vágyott alakért. Hosszú utat bejárva sikerült megoldást találnom! Ennek köszönhetően 1,5 év alatt sikeresen lefogytam és sikerült megszabadulnom a 35 kg feleslegtől és azóta is tudom tartani a súlyomat. Sikereimet látva sokakat motiváltam és érdeklődtek, hogy csináltam és ekkor döntöttem el, hogy másoknak is segíteni szeretnék

 

FONTOS: EZ A 12 HÉT NEM LESZ KÖNNYŰ – BELE KELL TENNED A MUNKÁT, RÁADÁSUL…

…nem is való mindenkinek. Melyik felsorolásban ismersz magadra?

Neked AJÁNLOM, ha

R

tartós egészséges fogyást szeretnél elérni

R

“Egyedül nem megy!” – Segítségre és motivációra van szükséged az életmódváltásodhoz

R

eleged van az önsanyargatásokból és a “jojó effektusból”

R

szeretnél önbizalommal tele belenézni a tükörbe

R

hosszútávon fenntartható életmódváltást szeretnél

Neked NEM ajánlom, ha

Q

 gyors fogyást keresed és nem vagy hajlandó változtatni a rossz szokásaidon

Q

“egyszer élünk” címszó alatt nem szeretnél egészséges életmódot folytatni

Q

már nem hiszel abba, hogy bármi is segíthet a célodat elérni

Q

segítség nélkül tovább próbálkozol instant megoldást kínáló módszerekkel

Q

ha folyton kifogásokat keresel és mentegetőzöl

 RENDELD MEG A HASHIMOTO DIÉTA VIP PROGRAMOT!

Itt a térkép, ami elvezet a CÉLodhoz!

HASHIMOTO DIÉTA
VIP PROGRAM

– 12 hetes program –

Kinek ajánlott:

Azok számára akik az alábbi problémák valamelyikével küzdenek:

 • Fogyás képtelenség
 • max. 20 kg túlsúly
 • Autoimmun Pajzsmirigy gyulladás
 • Hashimoto thyreoiditis

– max. 1-2 hormon gond esetén választható –
(pl. IR + AUTOIMMUN PAJZSMIRIGY)

A VIP PROGRAM TARTALMA:

• 5 napos étkezési napló kiértékelése

Kérdőívek kiértékelése,
– általános kérdőív
– metabolikus kérdőív
– hormonális, anyagcsere és emésztőrendszeri kérdőív

• A meglévő laborleletek elemzése

• Személyre szabott étrend ajánlás
– ételallergia, intolerancia és egyéni ízlés figyelembe véve
– receptek
– étkezésenként megfelelő fehérje-zsír-szénhidrát arány

• Táplálkozás beállítása (súlytartáshoz, súlycsökkentéshez, hízáshoz)

• Vitamin és ásványi anyag javaslat egyénileg meghatározva

• Napi többszöri étkezés mennyiségek meghatározásával

• Mozgás ajánlás

• Fejlődési táblázat

• Folyamatos kapcsolattartás e-mailen

• 12 hetes együttműködés

BÓNUSZ 1: 30 perces telefonos konzultáció
BÓNUSZ 2: 14 db 30 perces otthoni videós edzésprogram

Az elkészült étrended pdf formátumban fogod megkapni e-mailen, így akár telefonodról is bármikor elérheted, de ki is tudod nyomtatni.

Az általam elkészített étrend megfelelő a testsúlyodnak 15%-nak megváltozásáig. Ezután új étrend és tanácsadás szükséges. Abban az esetben is, amennyiben jelentősen módosul a célod, az aktivitásod, a körülmények vagy kiderül bármilyen egészségügyi probléma, intolerancia vagy allergia. Minden más esetben az étrend korlátlan ideig követhető. Visszatérő vendégeknek soron kívüli bekerülési lehetőséget és 25% kedvezményt biztosítok.

A program ára:

47 990 Ft.

3

TEENDŐID: 

1,

Add meg az adataidat a baloldali megrendelő űrlapon és kattints a CSATLAKOZOM gombra.

2,

A számlázz.hu által e-mailen, automatán kiküldött számlát egyenlítsd ki bankkártyával vagy átutalással.

3,

Miután megtörtént a számla kiegyenlítése, elküldöm részedre e-mailen a részletes kérdőívet és a további információkat.

4,

Ezután e-mailen fogjuk egyeztetni az első 30 perces konzultációnk időpontját.

5,

Majd miután minden további szükséges információt megkaptam, a megadott határidőn belül megkapod a rád szabott étrended. 🙂

 A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla/díjbekérő 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az  info@dietasetrend.hu email címre.

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT NEM TUDOM VÁLLALNI A SZEMÉLYRE SZABOTT DIÉTÁS ÉTRENDED ELKÉSZÍTÉSÉT: 

 •  18 évet be nem töltött életkor
 • Terhesség
 • Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
 • Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
 • Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
 • Keresztallergia
 • Köszvény
 • Húsmentes étrend igénylés (Vegán, Vegetáriánus stb.)
 • Autoimmun betegség (Hashimoto kivételt képez, ugyanis ennek állapota megfelelő étrenddel és életmóddal nagy eséllyel javítható.)
 • Hormonkezelés (A pajzsmirigy alul- és túlműködés és a PCO/PCOS kivételt képez a hormonális betegségek között, ugyanis ezek állapota megfelelő étrenddel és életmóddal nagy eséllyel javítható.)
 • Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség (pl. felszívódási problémák)
 • Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
 • 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

Ha összetett hormonális-, emésztőrendszeri-, menstruációs-, nőgyógyászati probléma áll fenn (3 vagy több hormon gond; pl. IR+PCOS+PM+Endometriózis), akkor a KOMPLEX HORMON CSOMAG keretein belül tudom vállalni az étrend megírását.

Amennyiben egyéb betegséged áll fenn vagy összetett ételallergia, akkor kérlek a rendelés leadása és fizetése előtt konzultálj velem e-mailen, hogy tényleg el tudom-e vállalni az étrended megírását. Írj ide: info@dietasetrend.hu

A személyre szabott étrend ajánlás nem helyettesíti sem az orvosi diagnosztikát, sem az orvosi kezelést, csak kiegészítheti azt.

HASHIMOTO ÉTREND MEGRENDELÉS SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSSEL

FONTOS információ!

A Kormány 178/2021. (IV.15.) Korm. rendeletével a 2021. április 25-e és 2022. szeptember 30. közötti időszakra lehetővé tette a kártyabirtokosok számára, hogy bármelyik alszámláról kifizethessék SZÉP Kártya költéseiket.

TEENDŐID: 

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot és kattints a megrendelésre!
 2. Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a megadott e-mail címre.
 3. A megadott kártyaadatokat személyesen én, manuálisan fogom beterhelni, amit neked jóvá kell hagynod!
 4. Miután teljesült a fizetés, elküldöm a részletes kérdőívet megadott email címedre. Majd töltsd ki őszintén.
 5. A konzultáció után a megadott határidőn belül megkapod a személyre szabott étrended! 🙂

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha bármilyen problémát észlelnél, kérlek írj nekem az  info@dietasetrend.hu email címre.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT NEM TUDOM VÁLLALNI A SZEMÉLYRE SZABOTT DIÉTÁS ÉTRENDED ELKÉSZÍTÉSÉT: 

– 18 évet be nem töltött életkor
– Terhesség
– Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
– Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
– Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
– Keresztallergia
– Köszvény
– Autoimmun betegség (Hashimoto kivételt képez, ugyanis ennek állapota megfelelő étrenddel és életmóddal nagy eséllyel javítható.)
– Hormonkezelés (A pajzsmirigy alul- és túlműködés és a PCO/PCOS kivételt képez a hormonális betegségek között, ugyanis ezek állapota megfelelő étrenddel és életmóddal nagy eséllyel javítható.)
– Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség (pl. felszívódási problémák)
– Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
– 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Felmerült még valami, amit nem tudsz? Itt választ kapsz rá!

Mi alapján lesz személyre szabott a HASHIMOTO DIÉTÁM?

Mint végzett táplálkozási szakember, a te általad megadott adatok és információk alapján készítem el számodra a diétás étrendedet. Így tudom veled a legjobb eredményt elérni. Azt gondolom, hogy valódi odafigyeléssel kell elkészülnie az étrend ajánlásodnak.
Több, mint 100 kérdésből álló kérdőív és az online konzultáció által megsimerlek téged, jelenlegi életvitelet, étkezési szokásaidat, esetleges betegségeidet és/vagy ételintoleranciáidat és ezeket figyelembe véve állítom össze a számodra legmegfelelőbb étrendet. 

Hogyan és milyen módon kapom meg a diétás étrendem?

A választott csomag kifizetése után kapsz tőlem egy részletes kérdőívet, amely pontos kitöltése után tudom megírni a személyre szabott étrended. Ez lehet néhány munkanap -amennyiben az EXPRESSZ módot is kérted – , vagy 10-13 munkanap is. Miután elkészült, e-book (pdf) formátumban, digitálisan fogod megkapni.

Miben különbözik a te étrended a neten található többi hasonlótól?

Az alábbiakban:

Teljesen személyre szabott programjaim vannak
Nem sablonokból dolgozom, hanem a válaszaid alapján kapod az étkeket
Változatos ételek alkotják az étrendeket
Nem koplaltatlak, hanem megtanítalak egészségesen enni

MIÉRT csak a 25-45 év közöttieknek ajánlott a program?

Azt gondolom, hogy ebben tudok igazán hiteles lenni, mivel ezt már megtapasztaltam. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy ez a program ne működne más korosztálynál.

Mennyit fogok fogyni a diétás étrenddel?

A fogyásban nagyon sok egyéb tényező is közrejátszik, ezért nem lehet pontosan egy egzakt számot mondani, de étrendemmel, ha betartod az általam előírtakat heti 0,5-1,5 kg közötti súlyt tudsz veszteni.

Külföldön élek, jelentkezhetek HOZZÁD?

Természetesen jelentkezhetsz, semmi akadálya. 🙂 Elektronikusan, pdf formátumban fogod megkapni az étrended. Bankkártyával vagy utalással tudsz fizetni.

Hogyan tudoM KIfizetni A HASHIMOTO DIÉTA ÉTRENDET?

A Hashimoto Diéta programot megvásárolhatod banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel egyaránt. A megrendelés után kapsz egy számlát e-mailen, melyet azonnal ki tudsz egyenlíteni.

Ezen kívül akár SZÉP Kártyával is van lehetőséged fizetésre, viszont akkor a külön erre a fizetési módra létrehozott megrendelőlapon kell leadnod a megrendelést.

Megválaszolatlan kérdésed maradt a Hashimoto Diéta -val kapcsolatban?

Amennyiben olyan kérdésed merülne fel megrendelés előtt, amire nem kaptál választ, kérlek írj nekem egy üzenetet az info@dietasetrend.hu e-mail címemre és személyesen fogok válaszolni neked.