A sokadik diéta sem hozta meg a várt eredményt, pedig te mindent megtettél?

Sejtem, hogy mi az ami miatt nem tudsz lefogyni. Hidd el, nem csak a felesleges cukor miatt nem tudsz megszabadulni a kilóktól. Sajnos több dolog is közrejátszhat… De!

Ha érezted már magad csalódottnak a sok kudarc és önsanyargatás után, akkor most figyelj rám.

Ott kopogtattál a siker kapuján, csupán elfelejtettek neked szólni, hogy a diéta mellett van 5 fontos terület az életedben, amire oda kell figyelned.

Egy diéta nem (csak) abból áll, hogy elhagyod a felesleges cukrokat.

Ebben az ingyenesen letölthető anyagban találsz 5 olyan területet, amire különös figyelmet kell fordítanod, ha fontos számodra az egészséged és nem akarod minden diéta után visszaszedni a leadott kilókat.

A valódi, zsírból történő súlyvesztés, csak így lehetséges…

Biztosan próbálkoztál már 1-2 “átlagos” diétával és kipróbáltál legalább egyet, ami egy picit különbözött az átlagtól.

Lehet, hogy egyetlen deka sem ment le rólad tartósan, de az is lehet, hogy könnyen leadtál 5 kg-t és 8-10 jött vissza, amikor nem figyeltél.

Nem vagy ezzel egyedül. Én és a vendégeim is végig mentünk ugyanezeken a felesleges körökön.

Ebben a letölthető dokumentumban megtalálod azt a leggyakrabban előforduló 5 okot, ami miatt nem tudsz tartósan, zsírból fogyni.

Töltsd ki a fenti űrlapot, írd meg hova küldhetem és néhány percen belül már ott is lesz az első levél a megadott email címeden.

Használd egészséggel!

Mészáros Ildi
hormonális táplálkozási szakértő

RÓLAM

Nem vagy egyedül ezzel a helyzettel!

Mészáros Ildi vagyok és Idén töltöm be a 39. évem. Jelenleg csodálatosan érzem magam a bőrömben és az egészségemmel is tökéletesen elégedett vagyok.

De nem mindig volt ez így…

13 évvel ezelőtt +35 kilóval nehezebb voltam és az egészségi állapotom is szörnyű volt. A fogamzásgátló teljesen felborította az akkori hormonháztartásom.

Már nem csak azért akartam változtatni, mert nem tetszik az, amit a tükörben látok…

Arcon csapott a gondolat, hogy 26 évesen az egészségemmel szórakozok, pedig még rengeteg tervem van az életben.

Elkezdtem felkutatni, hogy mit tehetek magamért, az egészségemért és a vágyott alakért. Meg is találtam a megoldást és akkor 1,5 év alatt megszabadultam 35 kilótól és azóta sem kúszott vissza abből egy sem.

A megszerzett tapasztalat és tudás eredményezett egy olyan rendszert, ami neked is segíthet elérni hasonló eredményeket.