NEM TUDSZ FOGYNI?

Sejtem, hogy mi az ami miatt nem tudsz lefogyni. Hidd el, nem csak a felesleges cukor miatt nem tudsz megszabadulni a kilóktól. Sajnos több dolog is közrejátszhat… De!

Talán tudok egy kis segítséget nyújtani számodra, ugyanis összeállítottam egy INGYENESEN letölthető E-BOOKot, amivel akár sikerülhet beindítanod a súlyvesztést, ha alaposan elolvasod és megfogadod a benne leírtakat.

Pár perc alatt a tiéd lehet. Olvass tovább!

5 ok ami gátolja a fogyásod – INGYENES E-BOOK 

Nagyon sok vendégem fordul hozzám úgy, hogy “Segíts Ildi, nem tudok lefogyni”. Pedig már jó pár módszert kipróbált, de mégsem jutott tényleges eredményre velük. Legtöbb esetben valahol mindig megbújik 1 vagy netán még több “kisördög” a háttérben, ami megakadályozza a tartós és valódi, zsírból történő súlyvesztést

Előfordul, hogy egy deka sem megy le, de van, hogy lead valaki 5 kg-t és 8-10 jön vissza ha nem figyel oda.

Ezért gyűjtöttem össze neked ezt az 5 okot, amivel leggyakrabban találkozok. Ez segítségedre lehet akár már benne vagy valamilyen diétás programban, vagy akkor is, ha csak most tervezel valamilyet elkezdeni.

Használd egészséggel az e-bookomat!

Mészáros Ildi
hormonális táplálkozási szakértő

RÓLAM

Mészáros Ildi

Több, mint 20 év tapasztalataiból és táplálkozási szakemberként megszerzett tudásomból alkottam meg egy olyan rendszert, amely számodra is segít elérni és fenntartani a kívánt célt. Eleinte autodidakta módon képeztem magam,  2018 óta rendelkezem okleveles táplálkozási tanácsadó képesítéssel. Folyamatosan tanulok, mert tudom, hogy fontos a papír, viszont ennél sokkal fontosabb, hogy valójában hogyan működik a rendszer a gyakorlatban.

VÉGZETTSÉGEIM

  • Életmód- és Táplálkozási tanácsadó
  • Sporttáplálkozás, táplálék kiegészítés
  • Hormonális Táplálkozási tanácsadó
  • Laborleletek értékelése
  • Metabolikus tanfolyam gyakorlati kurzus
  • Emelt szintű laborelemzés
  • Hormonrendszer összefüggései
  • Nőgyógyászati betegségek
  • Mellékvese kimerültség alternatív kezelése

LÁTOD?

ÉN is jártam a TE cipődben!

Hozzád hasonló hétköznapi ember vagyok idén töltöm be a 39. életévemet. Életem során többször is megtapasztaltam milyen küzdeni a túlsúllyal. Jó pár évvel ezelőtt +35 kg súlyfeleslegem volt, amit a fogamzásgátló által okozott teljes hormonháztartásom felborulása eredményezett.
Ekkor már tudtam, hogy nem csak azért kell változtatnom, mert nem tetszik, amit a tükörbe látok, hanem az egészségem is kockáztatva van. Igazán itt kezdődött  a táplálkozás és sport iránti komolyabb érdeklődésem. Már akkor meg szerettem volna érteni és tudni akartam az okokat, összefüggéseket és a legfontosabb, hogy mit tehetek magamért, az egészségemért és a vágyott alakért.
Hosszú utat bejárva sikerült megoldást találnom! Ennek köszönhetően 1,5 év alatt sikeresen lefogytam és sikerült megszabadulnom a 35 kg feleslegtől és azóta is tudom tartani a súlyomat.
Sikereimet látva sokakat motiváltam és érdeklődtek, hogy csináltam és ekkor döntöttem el, hogy másoknak is segíteni szeretnék.