Barion Pixel

CSERÉLD LE ÖNMAGAD!

90 NAPOS
ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM
személyes mentoringgal !

azoknak, akik egy életen át a legjobb formájukat szeretnék hozni

Szeretnél leadni pár kilót, de…

Már az összes divatos diétát kipróbáltad, ám egyik sem vált be?

Étrend

Olyan étrendre vágysz, amihez könnyen be tudod szerezni az alapanyagokat?

Úgy érzed, egyedül nem megy, és szükséged lenne szakmai támogatásra is?

Ha mindre igen a válaszod, akkor a legjobb helyen jársz!

Segítek, hogy végre ne csak elérd, hanem akár egy életen át meg is tudd tartani a legjobb formád!

Nők és testkép

Változtatás szükséges?

Elgondolkodtató… Nézzük a felméréseket melyek arra vonatkoznak, hogy a nők mennyire elégedettek a testükkel. Elárulom, hogy a válaszok nem lesznek meglepőek, és ez eléggé jól rávilágít arra, hogy valóban nem vagyunk egyedül ezzel a problémával.

Magyarországra vonatkozóan egy 2021-es és 2022-es felmérés szerint is a magyar nők több, mint 70%-a elégedetlen a testsúlyával, és több, mint 80%-uk szeretne fogyni, vagy változtatni az alakján.

Az általuk megjelölt okok között az egészségügyi problémák, a megjelenés javítása és az önbizalom növelése szerepelnek. A megkérdezettek 40%-a többféle fogyókúrát / diétát is kipróbált már az ideális testsúly elérése érdekében, sajnos ebből azonban mindössze 12%-uknak sikerült tartós eredményt elérni.

Meddig akarod még elfogadni azt, hogy…

De hol bukunk el?

stressz

STRESSZ ÉS IDŐHIÁNY

Legtöbbünk a munka és a családi élet közötti egyensúlyhiány miatt érzi magát stresszesnek és időszűkében van, ami megnehezíti a diéta vagy életmódváltás betartását.

kitartás hiánya

KITARTÁS HIÁNYA

Sajnos nem vagyunk eléggé kitartóak, mert már azelőtt feladjuk a diétát, mielőtt jött volna az eredmény.

egyedul-nem-megy.png

TUDÁSHIÁNY

Fogyókúrákban és gyors megoldásokban hiszünk (shakek, porok, tabletták, divatdiéták stb.), mert ezt látjuk a közösségi médiában és a reklámokban.

támogatás

HIÁNYZÓ TÁMOGATÁS

Nem kérünk szakmai segítséget, helyette a googleben/facebook csoportokban tájékozódunk és nem értjük, hogy miért nem érünk el eredményeket.

motiváció

MOTIVÁCIÓ HIÁNYA

Nem elég konkrét a célunk, amit el akarunk érni az életmódváltással, ezáltal csak rövid ideig tudjuk fenntartani a motivációnkat.

A CSERÉLD LE ÖNMAGAD! programról:

Ez NEM egy újabb sablon étrend​​

Ma már számtalan étkezési módszer és mintaétrend érhető el az interneten. Keto, paleo, böjtöléses módszer, flexibilis diéta, és még sorolhatnám. Biztos vagyok benne, hogy néhányat már te is kipróbáltál ezek közül, és az ígéretek ellenére sem tapasztaltál kellő változást magadon.

Hogy mi ennek az oka?
Egyszerű: ezek az étrendek nem veszik figyelembe az egyén sajátosságait, testösszetételét és hormonháztartását. Minden test más és egyedi, így a tied is személyre szabott figyelmet és étrendet igényel ahhoz, hogy elérd a kívánt formát.

A fogyási nehézségek mögött gyakran olyan okok állnak, amire nem is gondolnál

Csak azok nem tudnak lefogyni, akik nem ismerik a saját testük működését. Tényleg bárki képes a fogyásra, ha figyelembe vesszük a test hormonháztartásának sajátosságait is. Talán úgy gondolod, veled minden rendben van hormonálisan.

Ha azonban nehezen megy a fogyás, azt egy olyan ici-pici hormonális értékeltolódás is okozhatja, amit az orvosi papírokon meg sem csillagoznak. Ezek a kis eltolódások aztán súlyos kilókkal is megnehezíthetik a mindennapjaid!

Funkciók, előnyök, problémák, megoldások

Célom, hogy minden hozzám forduló embernek segítsek egészséges és hosszú életet élni. Miután kiismertük a tested működését, megtanítalak arra, hogy hogyan tápláld és viseld gondját a testednek annak érdekében, hogy egy életen át a legjobb formádat tudd hozni!

Ezzel a módszerrel végre nem kell tartanod a jojó effektustól, hiszen pontosan tudni fogod, hogy miből mennyire van szüksége a testednek: legyen szó tápanyagról, vitaminokról, alvásról vagy testmozgásról.

Cseréld le Önmagad! 90 napos életmódváltó program 5 éve indult el, célom, hogy úgy tanítom meg a nőket életmódot váltani, hogy az ne az önsanyargatáson alapuljon, egyedi legyen, emelett pedig hosszú távon is alkalmazható. 

Nem hiszek a fogyókúrákban. Ha sikerül is lefogyni, mivel visszatérünk a korábban berögzült rossz szokásainkhoz, garantáltan beindul a jojóeffektus és többet hízunk vissza, mint amennyit leadtunk. Majd a rengeteg kudarctól egyre jobban leépül az önbizalmunk és már nem is akarunk egy újabb életmódváltásba belevágni.

Ebben a 3 hónapos programban megtanítalak gondolkodni és olyan alapokat elsajátítani, amire később is tudsz építkezni a táplálkozásodra, aktivitásodra, alvásodra vonatkozóan. Ezen felül olyan időhatékonysági tippeket és recepteket mutatok, melyeket könnyedén be tudsz építeni a mindennapjaidba. A programban található ételek család-barát verzióban készültek, így az egész család számára fogyaszthatóak. A 12 hetes mentorációm alatt folyamatos segítséget nyújtok ahhoz, hogy minél jobban személyre szabva, a saját életviteledhez tudd igazítani a programot. Mint láthatod, ez a program RÓLAD szól!

A program pajzsmirigyproblémák, inzulinrezisztencia fennállása esetén is biztonsággal alkalmazható, glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket tartalmaz.

A leggyakoribb problémák, melyeken segíthet az életmódváltó programom

Magadra ismertél egyik vagy akár több ponton is?

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan dolgozom, vagy kattints most, és vágjunk bele!

VENDÉGEIM* ÁTALAKULÁSA 8-12 HÉT ALATT KÉPEKBEN

Legtöbb vendégem különféle hormonális akadályok – pl. IR vagy pajzsmirigy problémák – miatt nehezített pályán dolgozott, de így is igazán látványos eredményt ért el!

*a teljesség igénye nélkül

d1-sz
d1-o
a4-o
a4-sz
a5-h
x4-sz
x3-o
b1-sz
x2-sz
i1-sz
j1-sz
x1-o
m1-sz
kd1-sz
Előtte utána 10

AZT GONDOLOM

NINCS VESZÍTENIVALÓD CSAK NYERHETSZ, HA BELEVÁGSZ!

"Nincs mit veszíteni alapon vágtam bele, de nagyon meglepett a sok pozitív változás.

Tisztább lett a bőröm, jobb lett a közérzetem, mindig energikus voltam, és ezek mellett szerencsére sose voltam éhes. Amellett, hogy gyorsan kevesebbet mutatott a mérleg, a panaszaim is enyhültek, a hasfájásom sem mindennapos probléma már.

A diéta folyamán végig biztatást kaptam, a nehezebb hetek után pedig Ildi aktualizálta az étrendem a jobb eredmények eléréséért.

Nagyon köszönöm a munkáját, és csak ajánlani tudom mindenkinek!"
Kalmár Dorina
"Az étrend változatos, de egyszerűen elkészíthető, és csak olyan ételeket, összetevőket tartalmaz amiket szívesen fogyasztok. Ildi figyelembe vette, melyek azok az ételek, amiket nem annyira kedvelek. Nincs koplalás, szenvedés, az étrend tartható. Már néhány hét után megtapasztaltam, hogy ha betartom az előírtakat, akkor gond nélkül tudok haladni a célom felé.

A változásokat már az első egy-két hétben éreztem: energikusabbá váltam, változott a bőröm, és mind a mérleg, mind a centi folyamatosan kevesebbet mutatott. Ildi nagyon segítőkész, minden felmerülő kérdésemre kimerítő és jól érthető választ adott, így általa a testem működésével kapcsolatban is bővült a tudásom. Jó szívvel ajánlom Ildit és az általa összeállított étrendet/programot.”
Pöltl Andi
"Valójában az első 1-2 hét után már bőven éreztem a változást. Sokkal jobb a közérzetem, a rendszeres mozgásnak köszönhetően pedig sokkal energikusabb lettem. Az étkezések rendkívül változatosak, ízletesek és bőségesek.

Ildi a rendszeres heti konzultáció alkalmával mindig nagyon lelkesítő, rendszeresen megvan a visszajelzés. Bármikor van kérdésem, mindig nagyon készségesen válaszol. Köszönöm neki az eddigi segítséget, és nagyon kíváncsian várom az elkövetkező hetek milyen változásokat hoznak még 🙂 Csak ajánlani tudom.”
Németh Viktória
"Nagyon köszönöm neked az elmúlt heteket. 🙂 Rengeteget segítettél nekem elindulni egy új és jobb úton.

Amit tőled kaptam program az egy kis mini biblia amit bármikor elő tudok majd venni ha segítség kell. 🙂

Megtanultam, hogy lehet úgy életmódot váltani ,hogy az közben nem szenvedés. Az, hogy heti kapcsolatban álltunk és mindig kaptam visszajelzést és pozitív gondolatokat tőled az sokat segített nekem 🙂 Egy szónak is száz a vége ,nagyon szépen köszönök neked mindent :)"
Villert Bernadett
"Az étrend változatos és ízletes. Könnyen betartható! Nincs éhezés, az adagok megfelelőek, eleinte még soknak is tűnhet

Ildi nem csak egy táplálkozási tanácsadó, hanem egy segítő, egy társ a diétában! Minden kérdésre válaszol és mindig van egy kedves, bátorító szava! Hálás vagyok a segítségéért és örülök, hogy Őt választottam!"
Pálfalviné Schneider Enikő
"Szeretném megköszönni a rengeteg segítség mellett, hogy mindig hittél bennem, biztattál, lecsesztél, amikor kellett!!
Nagyon sokat tanultam! Ma már rutinommá vált, ez az életmód, és egy perce sem cserélném vissza a "régire"! Sőt még finomabbakat eszem, mint előtte! A legfontosabb kulcsszó: 100 % !!! Egyszóval KÖSZÖNÖM!!!!
Ezen az úton haladok továbbra is!"
Bandel Zsanett

CSERÉLD LE ÖNMAGAD! program:

személyre szabott étrend

Személyre szabott
étrend

12 hetes mentoráció

12 hetes
mentoráció

mentes

Glutén-, laktóz-
és cukormentes ételek

receptek

Változatos, könnyen
elkészíthető
receptek

Így fogod a legjobb formád kihozni magadból

A Cseréld le Önmagad! életmódváltó program felépítése

dietasetrend-cslo-anamnezis

1.lépés: Az anamnézis felvétele

Kérdőív

A program első lépése, hogy kitöltesz egy részletes kérdőívet, ami alapján felmérem a jelenlegi étkezési és életmódbeli szokásaidat. Megismerem a problémáidat és tüneteidet, valamint megállapítom az anyagcsere típusodat.

Labor

Ezt követően, ha rendelkezel 3 hónapnál nem régebbi labor eredménnyel és/vagy foodtest-tel, ezeket kiértékelem. Ennek hiányában javaslatot teszek, hogy szükséges-e elvégezni, és ha igen, akkor milyen célzott vizsgálatok szükségesek.

Fotó

Ezután kérni fogok tőled fotókat. Erre elsősorban nem a referencia miatt van szükségem, hanem azért, hogy megállapítsam és lássam, milyen a testalkatod és a bőröd állapota. Ezáltal későbbiekben is jobban nyomon követhető a változás. Mivel a program során nem fogunk személyesen találkozni, én is a képek alapján látom a változást, neked pedig egy plusz motiváció lesz, amikor visszanézed azokat.

Konzultáció

Ezek után következik a közel 60 perces telefonos konzultáció, melynek első felében átbeszéljük a felmerülő kérdéseimet a kérdőív kapcsán. Annak érdekében, hogy még jobban megismerjelek és személyre tudjam szabni az étrendet, beszélgetünk a jelenlegi életmódodról, és átbeszéljük a program alapjait és felmerülő kérdéseidre is választ kapsz.

dietasetrend-cslo-eletmod-program

2. lépés: Életmódváltó program összeállítása

Ha megvan minden szükséges információ, elkezdek dolgozni a programodon. Ezt 10-13 munkanapon belül küldöm el neked. Ez azért vesz ennyi időt igénybe, mert nem azt nevezem egyedinek, hogy egy sablonban átírom a keresztneved, és küldöm is.

dietasetrend-cslo-egyuttmukodes

3. lépés: 12 hetes személyes mentoráció

12 hétig folyamatos együttműködést biztosítok számodra. Hetente elküldöd e-mailben az adott hét eredményeit a tőlem kapott fejlődési táblázatban, megosztod a tapasztalataidat és kérdéseidet, melyre én reflektálok.

Ezen felül bármikor kérdezhetsz tőlem, segítek és motivállak. Hasznos tudásanyagokat is kapsz tőlem, mely alapján még jobban megérted és elsajátíthatod, hogy mit miért nem ajánlott fogyasztani, és mi a legjobb a szervezetednek.

+ BÓNUSZKÉNT AJÁNDÉKBA KAPOD

dr-tablet-iphone-112

DIÉTÁS RECEPTGYŰJTEMÉNY E-KÖNYV

Ez a 112 db diétás receptet tartalmazó gyűjtemény azért lesz jó számodra, mert segít továbbfejleszteni és gazdagítani az egészséges étkezési repertoárodat. A Cseréld le Önmagad! program kiegészítéseként pedig magadnak könnyedén személyre szabhatod, a saját igényeidhez alakíthatod az adagokat és az alapanyagokat.

ÉRTÉKE: 5 990 Ft.

csereld-le-edzes.webp

PULSE ONLINE WORKOUT-KEZDŐ CSOMAG

Ez a 14 db 30 perces videókból álló, otthon végezhető edzésprogram tökéletes kiegészítője a CSERÉLD LE ÖNMAGAD! program-nak. Mellyel együttesen elérheted a kitűzött célod. Saját testsúlyos és minimális eszközigényű edzéseket tartalmaz.

ÉRTÉKE: 11 990 Ft.

Egészséges ételek, amiket javasolni szoktam

Fogyni vágyó vendégeim még sosem panaszkodtak, hogy unalmas vagy egyoldalú lenne az étkezésük a program alatt. A képek láttán is összefut a nyál a szádban, nem igaz?
diétás receptek receptgyűjtemény

Csatlakozz az életmódváltó programomhoz, és
cseréld le önmagad!

summer-body

Mit tartalmaz a program:

5 napos étkezési napló kiértékelése

(a kérdőív tartalmazza)

Kérdőívek kiértékelése

(általános, metabolikus, hormonális, anyagcsere és emésztőrendszeri kérdőív)

Telefonos konzultáció (közel 60 perc)

(melynek első felében átbeszéljük a felmerülő kérdéseimet a kérdőív kapcsán, a második felében pedig a program alapjait részletezem.

A meglévő (3 hónapnál nem régebbi) laborleletek kiértékelése

(Ennek hiányában javaslatot teszek, hogy szükséges-e elvégezni, és ha igen, akkor milyen célzott vizsgálatok szükségesek.)

Személyre szabott étrend ajánlás

- ételallergia, intolerancia és egyéni ízlés figyelembe véve
- receptek
- napi többszöri étkezés mennyiségek meghatározásával
- étkezésenként megfelelő fehérje-zsír-szénhidrát arány

Táplálkozás beállítása

(súlytartáshoz, súlycsökkentéshez, hízáshoz)

Vitamin és ásványi anyag javaslat

(egyénileg meghatározva)

Mozgás ajánlás

(egyénileg meghatározva)

12 hetes személyes mentoring

(12 hétig folyamatos együttműködést biztosítok számodra)

Fejlődési táblázat

BÓNUSZ: DIÉTÁS RECEPTGYŰJTEMÉNY

(ÉRTÉKE: 5.990 Ft.)

BÓNUSZ: PULSE - VIDEÓS EDZÉSPROGRAM

(ÉRTÉKE: 11.990 Ft.)

A program ára:

54.990 Ft.

MEGRENDELŐLAP

TEENDŐID:

1. Add meg az adataidat a megrendelő űrlapon és kattints a „Kérem a Programot!” gombra. 2. A számlázz.hu által e-mailen, automatán kiküldött számlát egyenlítsd ki bankkártyával vagy átutalással. 3. Miután megtörtént a számla kiegyenlítése, megkapod a visszaigazolást a csatlakozásról és a további információkat a programról.

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI! A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla/díjbekérő 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az info@dietasetrend.hu email címre.

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT NEM TUDOM VÁLLALNI A SZEMÉLYRE SZABOTT DIÉTÁS ÉTRENDED ELKÉSZÍTÉSÉT:
 • 18 évet be nem töltött életkor
 • Terhesség
 • Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
 • Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
 • Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
 • Keresztallergia
 • Köszvény
 • Húsmentes étrend igénylés (Vegán, Vegetáriánus stb.)
 • Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség
 • Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
 • 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

Bármi kérdésed merül fel, írj ide: info@dietasetrend.hu

Az étrend ajánlás nem helyettesíti sem az orvosi diagnosztikát, sem az orvosi kezelést, csak kiegészítheti azt!

PROGRAM MEGRENDELÉS SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSSEL

TEENDŐID:

1. Add meg az adataidat a megrendelő űrlapon és kattints a „Kérem a Programot!” gombra.

2. Miután megtörtént a SZÉP kártyáról a kiegyenlítés, megkapod a visszaigazolást a csatlakozásról és a további információkat a programról.

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI! A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla/díjbekérő 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az info@dietasetrend.hu email címre.

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT NEM TUDOM VÁLLALNI A SZEMÉLYRE SZABOTT DIÉTÁS ÉTRENDED ELKÉSZÍTÉSÉT:
 • 18 évet be nem töltött életkor
 • Terhesség
 • Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
 • Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
 • Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
 • Keresztallergia
 • Köszvény
 • Húsmentes étrend igénylés (Vegán, Vegetáriánus stb.)
 • Autoimmun betegség
 • Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség
 • Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
 • 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

Rólam

Üdvözöllek, Mészáros Ildikó vagyok!

Több, mint 20 év tapasztalatából és táplálkozási szakemberként megszerzett tudásomból alkottam meg egy olyan rendszert, amely számodra is segít elérni és fenntartani a kívánt célt.

Hozzád hasonló hétköznapi ember vagyok én is. Idén töltöttem be a 41. életévemet. Életem során többször is megtapasztaltam, hogy milyen túlsúllyal küzdeni. Huszonöt évesen +35 kg súlyfeleslegem volt, amit a fogamzásgátló által okozott teljes hormonháztartásom felborulása eredményezett. Pajzsmirigy alulműködés és inzulinrezisztencia alakult ki nálam. Ekkor már tudtam, hogy nem csak azért kell változtatnom, mert nem tetszik, amit a tükörbe látok, hanem az egészségem is kockáztatva van.

Igazán itt kezdődött a táplálkozás és sport iránti komolyabb érdeklődésem. Már akkor megszerettem volna érteni, és tudni akartam az okokat, összefüggéseket és a legfontosabb, hogy mit tehetek magamért, hogyan étkezzek az egészségemért és a vágyott alakért. Hosszú utat bejárva sikerült megoldást találnom! Ennek köszönhetően 1,5 év alatt sikeresen lefogytam és megszabadultam a 35 kg feleslegtől és azóta is tudom tartani a súlyomat.

Természetesen azóta kisebb súlyingadozások nálam is kialakultak különböző élethelyzetek miatt, de ezeket a megszerzett szakmai tudásomnak valamint tapasztalataimnak köszönhetően hamar tudtam orvosolni/korrigálni. Sikereimet látva sokakat motiváltam és érdeklődtek, hogy csináltam és ekkor döntöttem el, hogy másoknak is segíteni szeretnék, így 2017-ben pályát váltottam és párommal közösen nyitottunk egy mozgásstúdiót, ahol edzőként is tevékenykedtem.

Eleinte autodidakta módon képeztem magam a táplálkozás terén; 2018 óta rendelkezem okleveles táplálkozási tanácsadó képesítéssel, majd hivatásként is ezt választottam. Azóta pedig számos továbbképzésen vettem részt és mai napig is folyamatosan képzem magam és tanulok. Mára már elmondhatom, hogy több, mint ezer embernek segítettem sikeresen életmódot váltani.

Végzettségeim (a teljesség igénye nélkül):

Látod?

ÉN is jártam a TE cipődben!

15 perces INGYENES INTRO CALL, ha először jelentkezel a programra!

Mielőtt belevágnánk a közös munkába, lehetőséged van igénybe venni egy 15 perces INGYENES INTRO CALL-t. ahol megismerkedünk egymással, és beszélgetünk kicsit a téged foglalkoztató legfőbb nehézségekről, megoldandó életmód problémákról, hogy tisztább képet kapjak, tudok-e segíteni Neked.

Szerintem egy közös együttműködés a szimpátián is alapul, így semmilyen kockázatot nem kell vállalnod és fejest ugranod egy program megvásárlásába, mielőtt nem győződsz meg arról, hogy valóban és vagyok a megfelelő ember, aki szakmai segítséget és támogatást tud nyújtani Neked.

A 15 perces INGYENES INTRO CALL-t az alábbi gombra kattintva tudod kérni, én pedig 1 munkanapon belül felveszem veled e-mailben a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Felmerült még valami, amit nem tudsz? Itt választ kapsz rá!

A program megrendelése és kifizetése után kapsz tőlem egy részletes kérdőívet, ezt követően megtartjuk a telefonos konzultációt és utána állítom össze számodra az étrend/életmód ajánlást. Az elkészítési idő normál esetben 10-13 munkanap, de kérhető expressz elkészítéssel, mely esetén 3 munkanap. Miután elkészült, e-book (pdf) formátumban, digitálisan fogod megkapni.

A fogyásban nagyon sok egyéb tényező is közrejátszik, ezért nem lehet pontosan egy egzakt számot mondani. Amennyiben betartod az általam előírtakat heti 0,5-1,5 kg közötti súlyt tudsz veszteni.
Természetesen jelentkezhetsz, semmi akadálya. 🙂 Az anyagokat elektronikusan (pdf) formában fogod megkapni, a konzultáció online történik (Viber, Messenger stb.), a 12 hetes mentoráció során a kapcsolatot e-mailen keresztül tartjuk. A Programot bankkártyával vagy utalással is ki tudod fizetni.

A CSERÉLD LE ÖNMAGAD! PROGRAMot megvásárolhatod banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel egyaránt. A megrendelés után automatikusan kapsz egy számlát e-mailen, melyet azonnal ki tudsz egyenlíteni.

Ezen kívül akár SZÉP Kártyával is van lehetőséged fizetésre, viszont akkor a külön erre a fizetési módra létrehozott megrendelőlapon kell leadnod a megrendelést.