Barion Pixel

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

(TELEFONOS / ONLINE)

Szeretnél személyre szabott tanácsokat kapni egy olyan táplálkozási rendszer kialakításához, amely harmonizál az életmódoddal és támogatja a kitűzött célodat?

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS MENETE

Teljeskörű táplálkozási tanácsadásom egyénre szabott útmutatást nyújt az egészségesebb életmód eléréséhez. A 60 perces telefonos konzultáció során átfogóan megvizsgálom életstílusodat, táplálkozási szokásaidat, és céljaidat, hogy valóban személyre szabott és hatékony tanácsokat nyújtsak számodra.

Az egészséges életmód azonban nem csupán az étkezésről szól. A konzultáció során szó lesz az életvezetési szokásokról is, beleértve a stresszkezelést, alvási rutint, testmozgást és hidratációt. Ezen tényezők integrálása kulcsfontosságú a teljeskörű jólét eléréséhez.

Ez az 1 órás táplálkozási tanácsadás, azonban nem csupán egy adatgyűjtési folyamat, hanem egy interaktív beszélgetés és együttműködés, hogy együtt formáljuk meg a számodra optimális egészség stratégiát. A célom az, hogy nem csak táplálkozási szokásaidat fejlesszük, hanem segítsek kialakítani egy egészséges és kiegyensúlyozott életmódot hosszú távon.

Az első lépés az alapos átvilágítás, mely egy 5 napos étkezési naplóval és kérdőívvel kezdődik.

Miután kielemeztem az 5 napos étkezési naplódat és a kérdőívet, egy teljes órát szentelünk arra, hogy átbeszéljük, mely területeken találhatóak jelenleg a táplálkozásodban potenciális fejlesztési lehetőségek.

Kiemeljük a hibapontokat, és részletesen átbeszéljük, hogyan tehetnél lépéseket ezek javítása érdekében. A közös munka során feltárjuk, hogyan fejlesztheted tovább az egészséged a táplálkozás terén, és közösen kidolgozzuk a személyre szabott tanácsokat. Ezeket a javaslatokat olyan kontextusba helyezzük, amelyek tökéletesen illeszkednek az ízlésedhez és időbeosztásodhoz, így a fejlesztések könnyedén beilleszthetők a mindennapi életedbe.

táplálkozási tanácsadás

Mit tartalmaz a TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS:

Minden táplálkozási tanácsadás egyedi, mert minden egyes személy más és más.

Ugyanakkor bizonyos kulcsfontosságú területeket a tanácsadás során érintek annak érdekében, hogy a várt eredményekkel tudj távozni:

Áttekintjük a testtömeg-szabályozással kapcsolatos tévhiteket, és kialakítjuk a számodra optimális megoldásokat. Megvizsgáljuk, hol tartasz most, mik voltak a korábbi sikertelenségek okai, és meghatározzuk, mire van szükséged ahhoz, hogy mostantól sikeres fejlődést érj el.

Tisztázzuk az alapfogalmakat, amelyek előrevetíthetik étrendi hibáidat.

Részletesen feltérképezzük életedet, beleértve az előző diétákat, súlytörténetedet, időbeosztásodat és fizikai aktivitásodat, egészségügyi állapotodat.

Az előzetes 5 napos étkezési naplód alapján feltárjuk az egészséges táplálkozás és célok szempontjából fontos hibákat és azok megoldásait.

Céloknak megfelelően korrigáljuk és alakítjuk ki a táplálkozási mintázatodat szóban.

Kizárólag akkor javaslok étrend-kiegészítést, ha szükséges!

Minden felmerülő kérdést részletesen átbeszélünk, hogy teljeskörű megértést biztosítsak és mindent értve folytathasd az egészséges életmódod kialakítását.

A online/telefonos táplálkozási tanácsadás időtartama: 60 perc.

Személyre szabott táplálkozási tanácsadás ára:

25.000 Ft.

*Külön memót nem kapsz tőlem a táplálkozási tanácsadásról, így kérlek jegyzetelj majd a konzultáció során!

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS MEGRENDELÉSE

TEENDŐID:

1. Add meg az adataidat a megrendelő űrlapon és kattints a „Megrendelem a Tanácsadást!” gombra.

2. A számlázz.hu által e-mailen, automatán kiküldött számlát egyenlítsd ki bankkártyával vagy átutalással. (ellenőrizd a promóciók és SPAM mappát is)

3. Miután megtörtént a számla kiegyenlítése, elküldöm részedre e-mailen a részletes kérdőívet, az időpontjavaslatokat és a további teendőket.

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI! A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla/díjbekérő 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az info@dietasetrend.hu email címre.

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT NEM TUDOM VÁLLALNI A TANÁCSADÁST:
 • 18 évet be nem töltött életkor
 • Terhesség
 • Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
 • Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
 • Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
 • Keresztallergia
 • Köszvény
 • Húsmentes étkezés esetén (Vegán, Vegetáriánus stb.)
 • Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség
 • Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
 • 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

Rólam

Üdvözöllek, Mészáros Ildikó vagyok!

Több, mint 20 év tapasztalatából és táplálkozási szakemberként megszerzett tudásomból alkottam meg egy olyan rendszert, amely számodra is segít elérni és fenntartani a kívánt célt.

Hozzád hasonló hétköznapi ember vagyok én is. Idén töltöm be a 42. életévemet. Életem során többször is megtapasztaltam, hogy milyen túlsúllyal küzdeni. Huszonöt évesen +35 kg súlyfeleslegem volt, amit a fogamzásgátló által okozott teljes hormonháztartásom felborulása eredményezett. Pajzsmirigy alulműködés és inzulinrezisztencia alakult ki nálam. Ekkor már tudtam, hogy nem csak azért kell változtatnom, mert nem tetszik, amit a tükörbe látok, hanem az egészségem is kockáztatva van.

Igazán itt kezdődött a táplálkozás és sport iránti komolyabb érdeklődésem. Már akkor megszerettem volna érteni, és tudni akartam az okokat, összefüggéseket és a legfontosabb, hogy mit tehetek magamért, hogyan étkezzek az egészségemért és a vágyott alakért. Hosszú utat bejárva sikerült megoldást találnom! Ennek köszönhetően 1,5 év alatt sikeresen lefogytam és megszabadultam a 35 kg feleslegtől és azóta is tudom tartani a súlyomat.

Természetesen azóta kisebb súlyingadozások nálam is kialakultak különböző élethelyzetek miatt, de ezeket a megszerzett szakmai tudásomnak valamint tapasztalataimnak köszönhetően hamar tudtam orvosolni/korrigálni. Sikereimet látva sokakat motiváltam és érdeklődtek, hogy csináltam és ekkor döntöttem el, hogy másoknak is segíteni szeretnék, így 2017-ben pályát váltottam és párommal közösen nyitottunk egy mozgásstúdiót, ahol edzőként is tevékenykedtem.

Eleinte autodidakta módon képeztem magam a táplálkozás terén; 2018 óta rendelkezem okleveles táplálkozási tanácsadó képesítéssel, majd hivatásként is ezt választottam. Azóta pedig számos továbbképzésen vettem részt és mai napig is folyamatosan képzem magam és tanulok. Mára már elmondhatom, hogy több, mint ezer embernek segítettem sikeresen életmódot váltani.

Végzettségeim (a teljesség igénye nélkül):