Barion Pixel

SUMMER BODY '24

HOZD KI MAGADBÓL A LEGJOBBAT !

60 NAPOS ÉLETMÓD KIHÍVÁS

Kezdés: 2024. április 8.

SAJNOS ERRŐL MOST LEMARADTÁL!

LEGKÖZELEBBB 2025 MÁRCIUSÁBAN TUDSZ CSATLAKOZNI

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIMAT ITT ÉRED EL

EZ A KIHÍVÁS ÉVENTE EGYSZER ÉRHETŐ EL,

GYERE ÉS TARTS VELÜNK!

SUMMER BODY '24 JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

nap
óra
perc
másodperc

KÉSZÜLJ A NYÁRRA SZEMÉLYES SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGGEL!

Nők és testkép: Változtatás szükséges?

fitness-model

A mai nők gyakran küzdenek az önbizalomhiánnyal és elégedetlenséggel saját testükkel kapcsolatban. Ez a jelenség részben annak tudható be, hogy sokan olyan példaképeket, influenszereket és fitnesz modelleket követnek, akiknek a testképük a munkájuk része. Az internet és a közösségi média lehetőséget ad arra, hogy az emberek számtalan ilyen példaképet lássanak nap mint nap. Ezek a közszereplők elsősorban az esztétikumukra és fizikai állapotukra összpontosítanak és sokszor olyan szakmában tevékenykednek, ami messze áll a hétköznapi élettől.

Ez a fajta túlzó szépségideál és a tökéletes testkép sugallása könnyen vezethet ahhoz, hogy az emberek elégedetlenséget érezzenek saját testükkel, mivel nem mindig könnyű felismerni, hogy ezek a példaképek szakmájuk miatt tartanak fenn ilyen testalkatot és megjelenést. Az általuk követett életstílus illetve edzési / táplálkozási szokások nem mindig (vagy egyátalán nem) alkalmasak a hétköznapi nők számára, akiknek más kötelezettségeik és prioritásaik vannak.

Az állandó kitettség ezeknek az irreális szépségideáloknak gyakran hozzájárul az önbizalomhiány kialakulásához és a testkép torzulásához. Fontos lenne felismerni, hogy mindenkinek eltérő adottságai vannak, és ezáltal minden nő egyedi szépséggel rendelkezik. Az eltérő testalkat, méret és kinézet természetes része a széles körű emberi változatosságnak. 

A saját egyéniségünk és adottságaink elfogadása segíthet abban, hogy elkerüljük az irreális elvárásokat, amelyeket gyakran magunk felé támasztunk. Az önbizalom és pozitív testkép kialakítása során fontos az elfogadás, a saját értékeink meglátása és a változatosság ünneplése. A valódi szépség az egyediségünkben rejlik, és az önbizalom megteremtése során az is lényeges, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül az egyéni értékeinket és saját szépségünket.

Elgondolkodtató… Nézzük a felméréseket melyek arra vonatkoznak, hogy a nők mennyire elégedettek a testükkel. Elárulom, hogy a válaszok nem lesznek meglepőek, és ez eléggé jól rávilágít arra, hogy valóban nem vagyunk egyedül ezzel a problémával.

Magyarországra vonatkozóan egy 2019-es és 2020-as felmérés szerint is a magyar nők több, mint 70%-a elégedetlen a testsúlyával, és több, mint 80%-uk szeretne fogyni, vagy változtatni az alakján.

Az általuk megjelölt okok között az egészségügyi problémák, a megjelenés javítása és az önbizalom növelése szerepelnek. A megkérdezettek 40%-a többféle fogyókúrát / diétát is kipróbált már az ideális testsúly elérése érdekében, sajnos ebből azonban mindössze 15%-uknak sikerült tartós eredményt elérni.

Summer Body Girl

Meddig akarod még elfogadni azt, hogy…

De hol bukunk el?

stressz

STRESSZ ÉS IDŐHIÁNY

Legtöbbünk a munka és a családi élet közötti egyensúlyhiány miatt érzi magát stresszesnek és időszűkében van, ami megnehezíti a diéta vagy életmódváltás betartását.

kitartás hiánya

KITARTÁS HIÁNYA

Sajnos nem vagyunk eléggé kitartóak, mert már azelőtt feladjuk a diétát, mielőtt jött volna az eredmény.

egyedul-nem-megy.png

TUDÁSHIÁNY

Fogyókúrákban és gyors megoldásokban hiszünk (shakek, porok, tabletták, divatdiéták stb.), mert ezt látjuk a közösségi médiában és a reklámokban.

támogatás

HIÁNYZÓ TÁMOGATÁS

Nem kérünk szakmai segítséget, helyette a googleben/facebook csoportokban tájékozódunk és nem értjük, hogy miért nem érünk el eredményeket.

motiváció

MOTIVÁCIÓ HIÁNYA

Nem elég konkrét a célunk, amit el akarunk érni az életmódváltással, ezáltal csak rövid ideig tudjuk fenntartani a motivációnkat.

A SUMMER BODY PROGRAMRÓL:

SUMMER BODY 60 napos életmód kihívás 3 éve indult el, célom, hogy úgy tanítom meg a nőket életmódot váltani, hogy az ne az önsanyargatáson alapuljon, egyedi legyen, emelett pedig hosszú távon is alkalmazható. 

Nem hiszek a fogyókúrákban. Ha sikerül is lefogyni, mivel visszatérünk a korábban berögzült rossz szokásainkhoz, garantáltan beindul a jojóeffektus és többet hízunk vissza, mint amennyit leadtunk. Majd a rengeteg kudarctól egyre jobban leépül az önbizalmunk és már nem is akarunk egy újabb életmódváltásba belevágni.

Ebben a 2 hónapos kihívásban megtanítalak gondolkodni és olyan alapokat elsajátítani, amire később is tudsz építkezni a táplálkozásodra, aktivitásodra, alvásodra vonatkozóan. Ezen felül olyan időhatékonysági tippeket és recepteket mutatok, melyeket könnyedén be tudsz építeni a mindennapjaidba. A programban található ételek család-barát verzióban készültek, így az egész család számára fogyaszthatóak. A 8 hetes mentorációm alatt folyamatos segítséget nyújtok ahhoz, hogy minél jobban személyre szabva, a saját életviteledhez tudd igazítani a programot. Mint láthatod, ez a program RÓLAD szól!

A program pajzsmirigyproblémák, inzulinrezisztencia fennállása esetén is biztonsággal alkalmazható, glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket tartalmaz.

Fontos, hogy évente egy alkalommal van lehetőség ehhez a programhoz csatlakozni és a személyes mentorálásom miatt mindösszesen 50 fő jelentkezését tudom fogadni.

VENDÉGEIM ÁTALAKULÁSA KÉPEKBEN

Sok vendégem különféle hormonális akadályok – pl. IR vagy pajzsmirigy problémák – miatt nehezített pályán dolgozott, de így is igazán látványos eredményt ért el!

d1-sz
d1-o
a4-o
a4-sz
a5-h
x4-sz
x3-o
b1-sz
x2-sz
j1-sz
x1-o
m1-sz
kd1-sz

TARTS VELÜNK A SUMMBER BODY’24 60 NAPOS ÉLETMÓD KIHÍVÁSBAN!

Változtasd meg az életmódodat és nyerd vissza önbizalmad!

NE HALOGASS...

Inkább képzeld el milyen érzés lesz, hogy...

MI TÖRTÉNIK HA NEM CSATLAKOZOL HOZZÁNK?

AZT GONDOLOM

NINCS VESZÍTENIVALÓD CSAK NYERHETSZ, HA BELEVÁGSZ!

"Nincs mit veszíteni alapon vágtam bele, de nagyon meglepett a sok pozitív változás.

Tisztább lett a bőröm, jobb lett a közérzetem, mindig energikus voltam, és ezek mellett szerencsére sose voltam éhes. Amellett, hogy gyorsan kevesebbet mutatott a mérleg, a panaszaim is enyhültek, a hasfájásom sem mindennapos probléma már.

A diéta folyamán végig biztatást kaptam, a nehezebb hetek után pedig Ildi aktualizálta az étrendem a jobb eredmények eléréséért.

Nagyon köszönöm a munkáját, és csak ajánlani tudom mindenkinek!"
Kalmár Dorina
"Az étrend változatos, de egyszerűen elkészíthető, és csak olyan ételeket, összetevőket tartalmaz amiket szívesen fogyasztok. Ildi figyelembe vette, melyek azok az ételek, amiket nem annyira kedvelek. Nincs koplalás, szenvedés, az étrend tartható. Már néhány hét után megtapasztaltam, hogy ha betartom az előírtakat, akkor gond nélkül tudok haladni a célom felé.

A változásokat már az első egy-két hétben éreztem: energikusabbá váltam, változott a bőröm, és mind a mérleg, mind a centi folyamatosan kevesebbet mutatott. Ildi nagyon segítőkész, minden felmerülő kérdésemre kimerítő és jól érthető választ adott, így általa a testem működésével kapcsolatban is bővült a tudásom. Jó szívvel ajánlom Ildit és az általa összeállított étrendet/programot.”
Pöltl Andi
"Valójában az első 1-2 hét után már bőven éreztem a változást. Sokkal jobb a közérzetem, a rendszeres mozgásnak köszönhetően pedig sokkal energikusabb lettem. Az étkezések rendkívül változatosak, ízletesek és bőségesek.

Ildi a rendszeres heti konzultáció alkalmával mindig nagyon lelkesítő, rendszeresen megvan a visszajelzés. Bármikor van kérdésem, mindig nagyon készségesen válaszol. Köszönöm neki az eddigi segítséget, és nagyon kíváncsian várom az elkövetkező hetek milyen változásokat hoznak még 🙂 Csak ajánlani tudom.”
Németh Viktória
"Nagyon köszönöm neked az elmúlt 8 hetet. 🙂 Rengeteget segítettél nekem elindulni egy új és jobb úton.

Amit tőled kaptam program az egy kis mini biblia amit bármikor elő tudok majd venni ha segítség kell. 🙂

Megtanultam, hogy lehet úgy életmódot váltani ,hogy az közben nem szenvedés. Az, hogy heti kapcsolatban álltunk és mindig kaptam visszajelzést és pozitív gondolatokat tőled az sokat segített nekem 🙂 Egy szónak is száz a vége ,nagyon szépen köszönök neked mindent :)"
Villert Bernadett
"Az étrend változatos és ízletes. Könnyen betartható! Nincs éhezés, az adagok megfelelőek, eleinte még soknak is tűnhet 🙂

Ildi nem csak egy táplálkozási tanácsadó, hanem egy segítő, egy társ a diétában! Minden kérdésre válaszol és mindig van egy kedves, bátorító szava! Hálás vagyok a segítségéért és örülök, hogy Őt választottam!"
Pálfalviné Schneider Enikő
"Szeretném megköszönni a rengeteg segítség mellett, hogy mindig hittél bennem, biztattál, lecsesztél, amikor kellett!!
Nagyon sokat tanultam! Ma már rutinommá vált, ez az életmód, és egy perce sem cserélném vissza a "régire"! Sőt még finomabbakat eszem, mint előtte! A legfontosabb kulcsszó: 100 % !!! Egyszóval KÖSZÖNÖM!!!!
Ezen az úton haladok továbbra is!
Bandel Zsanett

60 NAPOS ÉLETMÓD KIHÍVÁS:

28 napos étrend ikon

28 napos
étrend

8 hetes mentoráció

8 hetes
mentoráció

glutén- laktóz- és cukormentes ikon

Glutén-, laktóz-
és cukormentes ételek

receptek ikon

Változatos, könnyen
elkészíthető
receptek

+ BÓNUSZKÉNT AJÁNDÉKBA KAPOD

PULSE ONLINE WORKOUT-KEZDŐ CSOMAG

Ez a 14 db 30 perces videókból álló, otthon végezhető edzésprogram tökéletes kiegészítője a SUMMER BODY '24 PROGRAM-nak. Mellyel együttesen elérheted a kitűzött célod. Saját testsúlyos és minimális eszközigényű edzéseket tartalmaz.

ÉRTÉKE: 11 990 Ft.

EZ A PROGRAM ÉVENTE CSAK EGYSZER ELÉRHETŐ

summer-body

Mit tartalmaz a csomag:

28 NAPOS ÉTREND VÁLTOZATOS RECEPTEKKEL

(glutén-, laktóz- és cukormentes étkezések)

8 HETES SZEMÉLYES MENTORÁCIÓ

(mindvégig melletted leszek, eligazítalak, motivállak)

NYOMTATHATÓ FEJLŐDÉSI TÁBLÁZAT

(vezesd pontosan a fejlődésed)

BÓNUSZ: PULSE - VIDEÓS EDZÉSPROGRAM

(ÉRTÉKE: 11.990 Ft.)

29.990 Ft.

LIMITÁLT LÉTSZÁM!

SUMMER BODY '24 JELENTKEZÉSI HATÁRIDÖ:

nap
óra
perc
másodperc

KÉSZÜLJ A NYÁRRA SZEMÉLYES SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGGEL!

ILYEN ÉS EZEKHEZ HASONLÓ ÉTELEKKEL TALÁLKOZHATSZ A PROGRAMBAN

SB23-3
SB23-1
SB23-2
SB23-4
SB23-5
SB23-7
SB23-8

Csatlakozz a SUMMER BODY '24 programomhoz!

SUMMER BODY '24

– 60 napos életmód kihívás – 

Kinek ajánlott:

Azok számára akik életmódot szeretnének váltani, karcsúbbá és fittebbé válni, tenni akarnak az egészségükért.

A program pajzsmirigy probléma és inzulinrezisztencia esetén is alkalmazható.

• 28 napos étrend – glutén-, laktóz- és cukormentes

• Személyes mentoráció 8 héten keresztül (online formában)

• Fejlődési táblázat

• Bevásárlólista

BÓNUSZ : PULSE Online videós edzésprogram – ÉRTÉKE: 11 990 Ft.

Az anyagokat kezdés előtt 2024. április 6-án, szombaton pdf formátumban fogod megkapni e-mailen. 
(így akár telefonodról is bármikor elérheted, de ki is tudod nyomtatni, ha szeretnéd)

A program ára:

29.990 Ft.

MEGRENDELŐLAP

MIT KELL MOST TENNED?:

1. Add meg a nevedet és e-mail címedet, valamint a számlázási adataidat és kattints a „KÉREM A PROGRAMOT!” gombra.

2. Átirányítunk a Barion 100%-ig biztonságos fizetési oldalára, ahol fizesd ki a SUMMER BODY’ 24 Program árát!

3. Automatikusan a számlázz.hu rendszerén keresztül azonnal kiküldésre kerül a fizetésről szóló számlád.

4. Kész vagy! Ezt követően pár percen belül e-mailben megkapod a visszaigazolást a csatlakozásról és a további információkat a programról!

100%-os Biztonságos vásárlás:

Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI! A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla/díjbekérő 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az info@dietasetrend.hu email címre.

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT A PROGRAMHOZ VALÓ CSATLAKOZÁS NEM LEHETSÉGES:
 • 18 évet be nem töltött életkor
 • Terhesség
 • Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
 • Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
 • Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
 • Keresztallergia
 • Köszvény
 • Húsmentes étrend igénylés (Vegán, Vegetáriánus stb.)
 • Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség
 • Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
 • 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

Bármi kérdésed merül fel, írj ide: info@dietasetrend.hu

A Programban található étrend ajánlás nem helyettesíti sem az orvosi diagnosztikát, sem az orvosi kezelést, csak kiegészítheti azt!

PROGRAM MEGRENDELÉS SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSSEL

TEENDŐID:

1. Add meg az adataidat a megrendelő űrlapon és kattints a „Kérem a Programot!” gombra.

2. Miután megtörtént a SZÉP kártyáról a kiegyenlítés, megkapod a visszaigazolást a csatlakozásról és a további információkat a programról.

CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁLOK KI! A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla/díjbekérő 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az info@dietasetrend.hu email címre.

AZ ALÁBBI KIZÁRÓ OKOK MIATT A PROGRAMHOZ VALÓ CSATLAKOZÁS NEM LEHETSÉGES:
 • 18 évet be nem töltött életkor
 • Terhesség
 • Amennyiben kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet alatt állsz
 • Komoly műtéti beavatkozás előtt / után vagy (pl. szervátültetés, szívműtét, rákos megbetegedés, veseműtét stb.)
 • Hiányzó szerv (pl. vese) esetén vagy fordított mellkasi/hasi szervek esetén
 • Keresztallergia
 • Köszvény
 • Húsmentes étrend igénylés (Vegán, Vegetáriánus stb.)
 • Vesebetegség, májbetegség, tartós emésztőrendszeri betegség
 • Evészavar esetén (anorexia, bulimia, orthorexia nervosa)
 • 1-es típusú cukorbetegség, inzulinnal kezelt 2-es típusú cukorbetegség

Rólam

Üdvözöllek, Mészáros Ildikó vagyok!

Több, mint 20 év tapasztalatából és táplálkozási szakemberként megszerzett tudásomból alkottam meg egy olyan rendszert, amely számodra is segít elérni és fenntartani a kívánt célt.

Hozzád hasonló hétköznapi ember vagyok én is. Idén töltöm be a 42. életévemet. Életem során többször is megtapasztaltam, hogy milyen túlsúllyal küzdeni. Huszonöt évesen +35 kg súlyfeleslegem volt, amit a fogamzásgátló által okozott teljes hormonháztartásom felborulása eredményezett. Pajzsmirigy alulműködés és inzulinrezisztencia alakult ki nálam. Ekkor már tudtam, hogy nem csak azért kell változtatnom, mert nem tetszik, amit a tükörbe látok, hanem az egészségem is kockáztatva van.

Igazán itt kezdődött a táplálkozás és sport iránti komolyabb érdeklődésem. Már akkor megszerettem volna érteni, és tudni akartam az okokat, összefüggéseket és a legfontosabb, hogy mit tehetek magamért, hogyan étkezzek az egészségemért és a vágyott alakért. Hosszú utat bejárva sikerült megoldást találnom! Ennek köszönhetően 1,5 év alatt sikeresen lefogytam és megszabadultam a 35 kg feleslegtől és azóta is tudom tartani a súlyomat.

Természetesen azóta kisebb súlyingadozások nálam is kialakultak különböző élethelyzetek miatt, de ezeket a megszerzett szakmai tudásomnak valamint tapasztalataimnak köszönhetően hamar tudtam orvosolni/korrigálni. Sikereimet látva sokakat motiváltam és érdeklődtek, hogy csináltam és ekkor döntöttem el, hogy másoknak is segíteni szeretnék, így 2017-ben pályát váltottam és párommal közösen nyitottunk egy mozgásstúdiót, ahol edzőként is tevékenykedtem.

Eleinte autodidakta módon képeztem magam a táplálkozás terén; 2018 óta rendelkezem okleveles táplálkozási tanácsadó képesítéssel, majd hivatásként is ezt választottam. Azóta pedig számos továbbképzésen vettem részt és mai napig is folyamatosan képzem magam és tanulok. Mára már elmondhatom, hogy több, mint ezer embernek segítettem sikeresen életmódot váltani.

Végzettségeim (a teljesség igénye nélkül):

Látod?

ÉN is jártam a TE cipődben!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Felmerült még valami, amit nem tudsz? Itt választ kapsz rá!

A programot a kezdés előtt, 2024. április 6-án, szombaton fogom elküldeni e-mailben, pdf formátumban, hogy fel tudj készülni a hétfői kezdésre. Amit aztán ki is tudsz nyomtatni, ha szeretnéd.

A fogyásban nagyon sok egyéb tényező is közrejátszik, ezért nem lehet pontosan egy egzakt számot mondani. Amennyiben betartod az általam előírtakat heti 0,5-1,5 kg közötti súlyt tudsz veszteni.

Ami azt jelenti, hogy a 2 hónap alatt akár 8 kilót fogyást is elérhetsz.

Sajnos nem. Ez a program csak évente egyszer elérhető, így ha most lemaradsz, akkor csak jövőre tudsz csatlakozni.

Természetesen jelentkezhetsz, semmi akadálya. 🙂

Az anyagokat elektronikusan (pdf) formában fogod megkapni, a 8 hetes mentoráció során a kapcsolatot e-mailen keresztül tartjuk.

A Programot bankkártyával tudod kifizetni a Barion rendszerén keresztül.

A SUMMER BODY ’24 PROGRAMot bankkártyával tudod megvásárolni. A bankkártyás fizetési tranzakció online fizetési partnerünk, a Barion rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és itt az oldalon természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

Ezen kívül akár SZÉP Kártyával is van lehetőséged fizetésre, viszont akkor a külön erre a fizetési módra létrehozott megrendelőlapon kell leadnod a megrendelést.

Természetesen igen. Az étrend teljes mértékben olyan alapanyagokat tartalmaz, ami csak pozitívan befolyásolhatja a hormonproblémákat, valamint teljes mértékben glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket tartalmaz.

Azonban az étrend ajánlás nem helyettesíti sem az orvosi diagnosztikát, sem az orvosi kezelést, csak kiegészítheti azt!

Az alábbiakban:

Glutén-, laktóz-, és cukormentes
Nálam semmilyen plusz terméket (shake-k, porok, tabletták, stb.) nem kell megvásárolni ahhoz, hogy eredményt érjél el
8 hetes, egyedülálló online személyes szakmai mentorációt tartalmaz velem, amely lehetőséget ad arra, hogy minél jobban személyre szabottan tudd elsajátítani az életmódot. Mindvégig melletted leszek, eligazítalak és „fogom a kezed”. Megtanítok mindent, ami ahhoz kell, hogy utána önállóan is boldogulj
Változatos ételek alkotják az étrendet
Nem koplaltatlak, hanem megtanítalak egészségesen enni

Az étrend nem húsmentes, és alternatív opció sem szerepel benne, így ez a program számodra nem lesz megfelelő.


Diétás Étrend .hu – Mészáros Ildikó e.v.
2019-2024 © Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatkezelés
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantálhatók.